DA Ingrid Liberty Dames 1 krijgt het net niet voor elkaar

Afgelopen zondag 7 april stonden de dames van Liberty, onder het warme zonnetje, opgesteld om het op te nemen tegen Barendrecht dames 1.

Om 12:45 startte het eerste kwart en werd het spel goed verdeeld. Helaas kreeg Barendrecht na enkele minuten al een strafbal mee en maakte daarmee de 0-1. Hierna ontstonden er mooie kansen vanuit Liberty en waren ze een aantal keer goed gevaarlijk in de cirkel, jammer genoeg kwamen daar geen doelpunten uit. Na de rust, met een duidelijke pep-talk op de kopcirkel van aanvoerster Lieske Trommelen, begonnen de meiden sterk aan de tweede helft. Richting het einde van het derde kwart maakte Barendrecht de 0-2 vanuit een strafcorner. In het vierde kwart kregen beide teams nog kansen, maar vielen er geen doelpunten.

Zo blijft het 0-2 en gaat Liberty dames 1 na vertoon van goed spel van het veld af. Aankomende zondag 14 april zal DA Ingrid Liberty dames 1 het uit opnemen tegen DSHC.