Op weg naar het OPF: Joe Cocker Connection

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival eens in de paar dagen een artiest of band voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zal proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: Joe Cocker Connection. Zij treden op tijdens de Floris' Hand Oranjenacht op 26 april april van 19.30 tot 21.00 uur op het Bouw podium in Park Vredeoord.

Op weg naar het Oranjeparkfestival: Bootleg Betty

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival eens in de paar dagen een artiest of band voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zal proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: Bootleg Betty. Zij treden op tijdens Koningsdag 27 april van 14.30 tot 15.30 uur op het Auto podium in Park Vredeoord.

Op weg naar het Oranjeparkfestival: The Wetnecks

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival eens in de paar dagen een artiest of band voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zal proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: The Wetnecks. Zij treden op tijdens Koningsdag 27 april van 16.30 tot 17.30 uur op het Auto podium in Park Vredeoord

Op weg naar het Oranjeparkfestival: JUST PINK

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival eens in de paar dagen een artiest of band voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zal proberen te veroveren. We bijten het spits af met Just Pink. Zij treden op tijdens de Floris’Hand Oranjenacht op woensdagavond 26 april.

Driemaal scheepsrecht: Ballonfiësta op zondag 5 juni

Tweemaal moest het dongen.nieuws.nl ballonfiësta dit voorjaar wegens te slechte weersomstandigheden al worden uitgesteld. Onder het motto driemaal scheepsrecht wordt aanstaande zondag 5 juni een derde poging gewaagd. Gezien de weersvooruitzichten lijkt het erop dat het deze keer gaat lukken. Meerdere ballonnen met in totaal zo'n 50 passagiers zullen die avond gaan opstijgen vanaf het Wilhelminaplein. En jij kunt nog één van de passagiers zijn!

dongen.nieuws ballonfiësta helaas weer uitgesteld

Het dongen.nieuws ballonfiësta, het spektakel waarmee het Oranjeparkfestival dinsdagavond geopend zou gaan worden, is uitgesteld. De weerdiensten die toestemming moeten geven voor ballonvaarten, geven aan de weersverwachting dermate is, dat het niet verantwoord is om de vijf luchtballonnen te laten opstijgen. Er wordt een alternatieve datum gezocht zodat het spektakel op een later moment dit voorjaar alsnog doorgang kan vinden.