Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In poolcentrum De Kets in Kaatsheuvel won team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met 38-31 van team Touché uit Hilvarenbeek.

De enige verliespartij kwam op naam van Anton Smulders. Toch kwam hij slechts twee luttele caramboles te kort. Hij maakte nog wel een geweldige serie van vijf caramboles. Piet Kamp hield de verdediging goed gesloten. Hiermee pakte hij bekwaam de winst. Theo Laros speelde heel gedegen en wist in slechts 44 beurten de winst te pakken. Kopman Henk Rijken deed het nog iets beter. Hij had zelfs maar 42 beurten nodig om over de eindstreep te gaan. Hij kwam uit op het goede moyenne van 0.476. Door dit resultaat handhaaft team Kamp zich op de zevende plaats. Deze week gaat het team uit Dongen-Vaart op bezoek bij team ’t Hartje in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden:

Gevoelige nederlaag team ’t Vaartje
In eetcafé ‘t Karrewiel in Dongen-Vaart verloor team ‘t Vaartje met liefst 20-29 van team HGL/Euphomia. Jan Smeekens kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 37 beurten. Ook kopman Mark Pijnenburg deelde in de malaise. Ook hij verloor kansloos in 47 beurten. Hij maakte nog wel een mooie serie van vier. De eer werd gered door Henk Rijken. Henk speelde een puike partij en maakte bovendien een prachtige serie van zes. Door dit resultaat is team ’t Vaartje gezakt naar de tiende plaats.

Dubbelprogramma team Van den Nieuwenhuizen
Doordat de wedstrijd van afgelopen week niet doorging door afmelding van de tegenstander heeft team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken deze week een dubbelprogramma. Eerst gaat het op bezoek bij team Ut Sandoel in Raamsdonksveer. Daarna haalt het op donderdagavond vier april de wedstrijd van afgelopen week in. In café zalencentrum De Viersprong in Dongen speelt team Corné van den Nieuwenhuizen dan een thuiswedstrijd. Het neemt het op tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen