Jeremy Melis geselecteerd voor NK Jeugdwielrennen

Een mooi zonnetje en geen wind zorgde ervoor dat het weer geen spelbreker zou zijn op deze laatste wedstrijd in een serie van 8 waarin de jeugdrenners van district Zuid West Nederland zich konden plaatsten voor het NK Jeugdwielrennen. Dongenaar Jeremy Melis reed een hele sterke wedstrijd waarin hij als vijfde over de streep kwam. Hij plaatst zich hiermee voor het Nederlands Kampioenschap dat op 10 juni in Amersfoort gereden wordt.

Liberty MB2 ongeslagen kampioen 2e klasse

In een vroege kampioenswedstrijd in Tilburg, wisten de meiden van Liberty MB2 zich te belonen met een geweldige wedstrijd en een 0-6 winst. Nadat vorige week de spanning nog te hoog bleek om het toen al af te maken, speelden de Dongense meiden vandaag een mooie wedstrijd. Met veel werklust, goed hockey en sterk samenspel, domineerde Liberty de wedstrijd vanaf de eerste minuut. De meiden benutten de kansen goed en gaven bijna niets weg.

VV Dongen boekt 21e zege op slotdag competitie

Uiteindelijk ging de laatste wedstrijd van de competitie nergens over, maar het schaars opgekomen thuispubliek kreeg de 21e zege voorgeschoteld en daarmee was eigenlijk alles wel gezegd. Ron Timmers zag het duel als voorbereiding op het treffen tegen FC Lisse van woensdag 17 mei en zaterdag 20 mei. Bijna alle wisselspelers kregen speeltijd en ondanks het gemis aan een aantal 'vaste' krachten boekten de Kanaries een zakelijke 2-0 winst op een ongeïnspireerd JVC Cuijk.