Voorwedstrijden voor van Schijndel Metaal Masters Driebanden gaan van start

Foto: Pixabay/wadesign

Met 60 deelnemers gaat het toernooi op zaterdag 4 mei van start. Het wordt de 33e keer dat het kampioenschap wordt verspeeld.

In de voorwedstrijden wordt er gespeeld in 12 poule van 5. De beste 2 uit iedere poule, alsook de beste nummer 3 plaatsen zich voor de kwartfinale. (totaal 25 biljarters) Deze kwartfinale vindt plaats op zaterdag 15 juni (2 tafels), zaterdag 22 juni (2 tafels) en zondag 23 juni (1 tafel). De beste 2 uit iedere poule plaatsen zich daarna voor de halve finale. Deze halve finale vindt plaats op zaterdag 29 juni op 2 tafels. De beste 2 en de beste 3e over deze 2 poules plaatsen zich voor de finale. De finale wordt verspeeld op zaterdag 6 juli. Alle wedstrijden worden verspeeld in café de Valk. De wedstrijden op zaterdag en zondag vangen aan om 13.30 uur. Titelverdediger is Mari Loonen.

De deelnemers die verdeeld worden over 2 tafels zijn voor a.s. zaterdag 4 mei: Hanny Hultermans, Tom Mijnders, Cees Claasen, Corné Horsten, William van Westenbrugge, Hans Trommelen, Jan Schoenmakers, Tonny Kokx, Gerard Akkermans en Arthur Snoeren.

De deelnemers die verdeeld worden over 2 tafels zijn voor a.s. zondag 5 mei: Dick van Beek, Willy van de Wiel, Manfred Schmidt, Hans Boutier, Henk IJpelaar, Embert Broekhoven, Jan Embrechts, Leo Loonen, Dick van Zwietering en Herman Anders.

Iedereen veel succes.

Supporters zijn uiteraard van harte welkom.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen