Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In poolcentrum de Kets in Kaatsheuvel speelde team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken een thuiswedstrijd. Het won met 40-31 van team ’t Steegje uit Made. Na

het gevoelig verlies van een week eerder werd nu de volle winst gepakt op de lijstaanvoerder. Henk Rijken won in 47 beurten met het degelijke moyenne van 0.425. Jan Smeekens en Piet Kamp hadden beiden slechts 46 beurten nodig. Jan kwam uit op 0.369 en Piet op o.326. Theo Laros wist zelfs in 43 beurten de eindstreep te halen. Hij zette het prima gemiddelde van 0.418 in de boeken. Daarna speelde team Kamp een uitwedstrijd. Tegen de Eekhoorn in Oosterhout moest het een 38-32 nederlaag incasseren. Reserve Leo Loonen kreeg maar 30 beurten. Toch kwam hij slechts twee caramboles te kort. Met het gemiddelde van 0.666 kan Leo zeker tevreden zijn. Ook Theo Laros kwam slechts twee caramboles te kort. Anton Smulders kwam niet echt in zijn spel en verloor kansloos. De eer werd gered door Piet Kamp. Piet speelde degelijk en sleepte zo de partij binnen. Door dit resultaat staat team Kamp op de zesde plaats.

Thuiswedstrijd team Kamp
In poolcentrum De Kets in Kaatsheuvel speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken op vrijdagavond 3 mei een thuiswedstrijd. Het moet het op die avond opnemen tegen team De Krasse Speler uit Tilburg. Het is de laatste wedstrijd van het seizoen. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden:

Team ’t Vaartje sluit af met winst
In eetcafé ‘t Karrewiel in Dongen-Vaart won team ‘t Vaartje met 27-20 van team ’t Steegje uit Made. Het was de laatste wedstrijd van het seizoen. Kopman Henk Rijken was de enige die verloor. Hij kreeg ook maar 44 beurten. Piet Kamp speelde degelijk en sleepte zo de winst binnen. Jan Smeekens was de man van de wedstrijd. Hij maakte een fabuleuze serie van acht caramboles. Daarmee had hij slechts 26 beurten nodig om de partij uit te spelen. Hij kwam uit op het schitterende gemiddelde van 0.884. Door dit resultaat is team ’t Vaartje gestegen naar de achtste plaats.

Winst team Van den Nieuwenhuizen
In café en zalencentrum de Viersprong in Dongen won team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken met 26-25 van team BVT uit Terheijden. De enige nederlaag kwam op naam van Ton Kemmeren. Ton kreeg ook maar 32 beurten. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.531. Hij maakte bovendien een serie van vier. Ook Embert Broekhoven maakte een serie van vier. Hij pakte de winst wel in een slepende partij. Ook voor Toon Verbunt was er winst. Toon speelde degelijk en pakte daarmee de winst. Deze week speelt team Van den Nieuwenhuizen de laatste wedstrijd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen