Van Cranenbroek bouwt nieuwe megawinkel in Dongen

Van Cranenbroek heeft plannen om een nieuwe winkel te gaan bouwen op industrieterrein Tichelrijt in Dongen. De nieuwe zaak krijgt een verkoopoppervlakte van maar liefst 15.000 m², bijna een verdubbeling ten opzichte van de huidige oppervlakte. De megastore moet gebouwd gaan worden aan de Metaalstraat, op de plaats waar nu nog de voormalige BALD fabriek staat. Met het plan is een investering van zo'n 12 miljoen euro gemoeid.

Keurslagerij van Strien weer in de prijzen bij Lekkerste Bal Gehakt 2017

Keurslagerij Marco van Strien uit 's Gravenmoer heeft de tweede prijs gewonnen in de strijd om de Lekkerste Bal Gehakt van 2017. De titel Lekkerste Bal Gehakt van Brabant blijft wel in 's Gravenmoer. De uitslag van deze vakwedstrijd, die georganiseerd is door de Koninklijke Nederlandse Slagers, werd bekend gemaakt tijdens een feestelijke prijsuitreiking de Noordelijke Slagers Manifestatie in Zwolle. De Lekkerste Bal Gehakt 2017 is gewonnen door Keurslager Horst uit Epe.

Kerstshow AVRI mooier dan ooit

De dagen beginnen al aardig te korten…langzaamaan maakt ieder zich op voor de naderende herfst en in de verte doemen de feestdagen al voorzichtig op. Bij AVRI Bloem- en Tuincentrum is dat een beetje anders. Daar is het team al sinds juni volop bezig met de opbouw van de kerstshow, die dit jaar grootser wordt dan ooit. “De mooiste kerstshow van Nederland”, aldus Bart Damen, die alle voorbereidingen voor deze enorme klus in goede banen leidt.

Geef jouw woonwens vorm tijdens de Rabo Woonweken

Op 30 september is de NVM Open Huizen Dag. Mensen gaan massaal op zoek naar hun droomwoning. Met de groeiende vraag op de woningmarkt is het misschien een hele uitdaging om jouw woonwens te vervullen. Het is belangrijk om snel te reageren en te weten of jouw droomhuis ook haalbaar is. Daarom introduceert de Rabobank de Rabo Woonweken. Van 23 september tot en met 7 oktober zijn veel Rabobanken extra geopend, ook op zaterdag, zodat jij direct weet waar je aan toe bent.

Dongen Pallets viert 55-jarig jubileum met relaties en medewerkers

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september viert Dongen Pallets haar 55-jarig jubileum. Voor vrijdagmiddag zijn relaties uitgenodigd om de officiële ingebruikname van de nieuwe, grotendeels geautomatiseerde productlijn bij te wonen. Op zaterdagmiddag organiseert Dongen Pallets rondleidingen voor medewerkers, familie en vrienden en ’s avonds vindt er een feestelijke avond voor medewerkers en hun partners plaats.