Geef jouw woonwens vorm tijdens de Rabo Woonweken

Op 30 september is de NVM Open Huizen Dag. Mensen gaan massaal op zoek naar hun droomwoning. Met de groeiende vraag op de woningmarkt is het misschien een hele uitdaging om jouw woonwens te vervullen. Het is belangrijk om snel te reageren en te weten of jouw droomhuis ook haalbaar is. Daarom introduceert de Rabobank de Rabo Woonweken. Van 23 september tot en met 7 oktober zijn veel Rabobanken extra geopend, ook op zaterdag, zodat jij direct weet waar je aan toe bent.

Dongen Pallets viert 55-jarig jubileum met relaties en medewerkers

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september viert Dongen Pallets haar 55-jarig jubileum. Voor vrijdagmiddag zijn relaties uitgenodigd om de officiële ingebruikname van de nieuwe, grotendeels geautomatiseerde productlijn bij te wonen. Op zaterdagmiddag organiseert Dongen Pallets rondleidingen voor medewerkers, familie en vrienden en ’s avonds vindt er een feestelijke avond voor medewerkers en hun partners plaats.

Jennemie de Beer kandidaat voor Yarden ‘afscheidsprijs’

De Dongense Jennemie de Beer heeft een bijzonder bedrijf. Jennemie maakt herinneringskunst. Met het door haar bedachte 'mijn herinneringsboek' kwam Jennemie onder de aandacht bij Yarden en dingt ze mee naar de 'afscheidsprijs' van deze uitvaartverzekeraar, één van de grootste van Nederland. Daarvoor heeft ze echter wel stemmen nodig. Stemmen op Jennemie kan via https://www.afscheidsprijs.nl/herinneringsboek/ Stem nu!

Berg & Berg Haarbosch beloond met uitreiken oorkonde

Berg&Berg Haarbosch is al vele jaren de onbetwiste binnenhuisadviseur voor Dongen en wijde omgeving. Willy Haarbosch en haar team gaan veel verder dan het leveren van exclusieve A-merken. Berg&Berg Haarbosch heeft het als doel gesteld om het sfeervol, op maat en in úw stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken. Dit doen zij door te helpen bij het maken van de juiste keuzes en 100% maatwerk en zorgeloze service bieden.