Nieuw in Dongen: Medisch Pedicurepraktijk Pedizette

Foto:

Op dinsdag 2 april opende Medisch Pedicure Suzette Daneel aan de Hoge Ham 127 B haar gloednieuwe praktijk Pedizette Voetverzorging

“Ik doe dit werk al een flink aantal jaren en heb ook bij grotere praktijken gewerkt” vertelt Suzette, “maar nu waag ik de sprong om volledig voor mezelf te beginnen.” Suzette ziet wel verschil tussen haar en andere aanbieders. “Dat zit hem vooral in de aanpak. Ik vind het persoonlijke contact met de cliënt belangrijk en niet alleen het fysieke probleem. Met een goede intake om het probleem én de persoon goed in kaart te brengen leg je een betere basis voor een goede behandeling.””

Zo´n zeven jaar geleden begon Suzette Daneel met pedicurebehandelingen en tijdens de coronaperiode specialiseerde zij zich verder zodat zij nu ook als medisch pedicure actief kan zijn. “En ik schroom ook niet om verder te zoeken en te overleggen met collega’s om een bepaald probleem op te kunnen lossen. Ik vind het heel belangrijk dat de klant er van overtuigd is dat er alles gedaan wordt om hem of haar te helpen.”

Pedizette Voetverzorging is een geregistreerde praktijk en werkt onder meer samen met Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken (Zorroo), een regionaal samenwerkingsverband van zo’n 70 huisartsen. De basiszorgverzekering kan aangesproken worden voor de zorgkosten als er sprake is van een doorverwijzing door de huisarts. Daarnaast is de van oorsprong Zuid-Afrikaanse Suzette vanzelfsprekend ook beschikbaar voor Dongenaren die hun voeten door een professionele pedicure willen laten verwennen.

Suzette is dus voor zowel de gebruikelijke behandelingen als voor meer specifieke behandelingen bevoegd. “Bij die laatste groep kun je bijvoorbeeld denken aan cliënten met diabetes. Zij hebben een andere behandeling nodig dan de ‘standaardcliënten’. En dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik ook screening doen om te kijken welke vervolgstappen gezet zouden moeten worden.”

Vanaf 2 april is Suzette Daneel dus dagelijks aanwezig in haar nieuwe praktijk aan de Hoge Ham 127 B. Wees welkom!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen