Oude Kerk weer in de top van Brabantse trouwlocaties

Foto:

Donderdag heeft ‘Toptrouwlocaties’ de populairste trouwlocaties van Noord-Brabant bekend gemaakt, met bekende favorieten aan de top en een spannende nieuwkomer. De Oude Kerk in Dongen handhaaft zich voor de vierde achtereenvolgende keer op de tweede plaats. Lisette Veenstra-Goos nam trots de bijbehorende oorkonde in ontvangst.

Tweede plaats voor Oude Kerk
Landgoed Wolfslaar in Breda wordt door Toptrouwlocaties uitgeroepen tot de onbetwiste nummer één trouwlocatie in de provincie Noord-Brabant, met een indrukwekkende score op basis van aanvragen, beoordelingen en online zichtbaarheid. Deze voorkeurskeuze onder bruidsparen schittert door zijn adembenemende natuur, exclusieve setting, en ongeëvenaarde service, waarmee het de perfecte locatie is voor een onvergetelijke bruiloft. De Oude Kerk in Dongen blijft sterk op de tweede plaats staan, waarbij haar unieke historische karakter en de betoverende atmosfeer een onvergelijkbare setting bieden voor bruiloftsceremonies, geliefd bij vele koppels. Dit jaar verwelkomt de top drie een nieuwkomer: Het Witte Kasteel in Loon op Zand, dat direct indruk maakt door zijn derde plaats te claimen. Met zijn romantische uitstraling, omgeven door prachtige tuinen en een rijke geschiedenis, heeft Het Witte Kasteel zich snel gevestigd als een droomlocatie voor bruidsparen die zoeken naar een sprookjesachtige setting voor hun grote dag.

Landelijke winnaars
Op landelijk niveau steelt Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa de show als de meest geliefde trouwlocatie. Deze idyllische locatie, gelegen in het hart van het Groene Hart van Nederland, is een ware trekpleister voor bruidsparen. Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn en Slot Doddendael in Ewijk volgen op respectievelijk de tweede en derde plaats.

Dure dag
Bruidsparen halen alles uit de kast voor de perfecte bruiloft. Dit blijkt uit het recente Trouwonderzoek uitgevoerd door Toptrouwlocaties, waaruit naar voren komt dat voor het overgrote deel van de bruidsparen (68%) de kosten hoger uitvallen dan initieel gebudgetteerd. Opvallend is dat meer dan 30% van deze bruidsparen uiteindelijk minimaal 25% meer uitgaf dan gepland. Gemiddeld was men afgelopen jaar €22.565 kwijt aan de bruiloft, inclusief de huwelijksreis.

Over toptrouwlocaties.nl
Toptrouwlocaties, een vooraanstaand platform binnen de trouwindustrie, staat bekend om het jaarlijks bekendmaken van de meest populaire trouwlocaties van Nederland. Het platform onderscheidt zich door zijn uitgebreide aanbod aan locaties, inspirerende content en de vijf succesvolle Open trouwlocatie Routes, die jaarlijks duizenden bruidsparen op de been brengt. Dit evenement biedt aanstaande bruidsparen de unieke kans om diverse locaties te bezoeken en zo inspiratie op te doen voor hun grote dag. Inmiddels vindt één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie via het platform. Het platform blijft een cruciale rol spelen in het verbinden van
bruidsparen met hun droomlocatie, terwijl het de trends en ontwikkelingen binnen de trouwindustrie nauwlettend volgt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen