40 nieuwe opslagunits in Dongen te huur!

Foto:

In Dongen, aan de Lage Ham 106, zijn 40 nieuwe opslagunits beschikbaar voor de verhuur. Deze units met een oppervlakte van circa 20 t/m 40 m², gelegen op een beveiligd terrein, bieden gemakkelijke toegang tot het centrum van Dongen en de snelwegen A27 en A59. De units zijn zowel geschikt voor ondernemers als particulieren.

Het grote voordeel van de opslagunits is dat deze zich bevinden binnen de bebouwde kom van Dongen. De opslagunits zijn verdeeld over de begane grond en de verdieping die via een trap en een ruime goederenlift te bereiken is. Elke unit is uitgerust met een betonvloer, handmatige overheaddeur, elektronische toegang en verlichting. Het terrein zelf is beveiligd met een elektronische poort voorzien van inbelmodule, camerabeveiliging en buitenverlichting.

De bouw van de units is bijna voltooid, waarbij de units op de begane grond op dit moment zo goed als klaar zijn voor gebruik en de units op de verdieping in het begin van het 3e kwartaal gebruiksklaar zullen zijn. Bekijk het actuele aanbod van de units op www.kinmakelaars.nl of op www.fundainbusiness.nl Vragen of interesse? Neem contact op met Dirk van KIN Makelaars!

[email protected]
06 – 82 13 79 37

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen