Dongen Nieuws passeert grens 9.500 volgers op Facebook

Foto:

Feest op de redactie van Dongen Nieuws! Sinds vandaag staat de teller namelijk op ruim 9.500 volgers voor onze Facebookpagina!

Bezoekers van onze website zijn dagelijks op de hoogte van wat er zich afspeelt in onze gemeente. Met het doorplaatsen van dit nieuws op onze Facebookpagina is de populariteit van onze website enorm gegroeid. Inmiddels is op onze Facebookpagina dus de grens van 9.500 volgers gepasseerd! Natuurlijk werken we toe naar het magische getal van 10.000 volgers. Dat zal waarschijnlijk nog even gaan duren maar als het eenmaal zo ver is, dan zal het groot feest zijn bij dongen.nieuws.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
En wist je dat je je ook kunt inschrijven voor onze gratis dagelijkse e-mail nieuwsbrief? Dan ontvang je iedere dag om 7.00 uur het verse nieuws in je mailbox! Klik hier om je direct gratis op te geven en niets meer uit Dongen te hoeven missen!

Stijgende bezoekcijfers
De start van dongen.nieuws.nl in 2010 was redelijk bescheiden. Dagelijks bezochten zo’n 200 Dongenaren deze website waar ze steeds weer het actuele Dongense nieuws konden vinden met daarnaast veel informatie over de lokale sport, politiek, bedrijven, evenementen en meer. Inmiddels zijn we ruim 14 jaar verder en is Dongen.nieuws.nl uitgegroeid tot het meest geraadpleegde, onafhankelijke nieuws- en informatieplatform in de gemeente Dongen. Gemiddeld bekijken zo’n 5.000 bezoekers per dag dongen.nieuws.nl, waarmee deze website landelijk gezien, in verhouding tot het aantal inwoners, tot de absolute top behoort van de lokale nieuwswebsites. Daar zijn we natuurlijk apetrots op! We kijken dan ook met een superpositieve blik richting de toekomst waarin alle bezoekers die geïnteresseerd zijn in het nieuws uit (of informatie over) Dongen op ons kunnen blijven rekenen.

Nieuw: de Dongen App
En we zitten zeker niet stil! Binnenkort verschijnt de Dongen App, een gratis te downloaden App waarmee de Dongenaren voortaan heel Dongen onder één knop op de smartphone hebben zitten. Deze Dongen App is ook een initiatief van dongen.nieuws.nl, maar zal zeker niet alleen nieuws bevatten. Winkels, bedrijven, verenigingen, vacatures evenementen, een (uit)agenda…noem maar op, voor alles is een plek in de Dongen App.

Adverteren
Wil je dat jouw advertentie of vacature ook wordt gezien of Dongen Nieuws of in de Dongen App? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie op door een mailtje te sturen naar [email protected] en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan ook! Bel dan met Bart van Kerkhof op telefoonnummer 06 – 36323131.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen