Casade start verhuur 40 nieuwbouwwoningen Beljaart

Foto:

Het project Beljaart fase 2A is een onderdeel van uitbreidingslocatie de Beljaart in Dongen. Casade bouwt in het gebied tussen de Achterhuizensticht, Veenmos en het Kloosterpad (achter het Medisch Centrum Beljaart) 46 eengezinswoningen. Hiervan worden 40 woningen aangeboden op de website van Casade. Reageren kan van 12 t/m 19 juli en is alleen mogelijk als u als woningzoekende staat ingeschreven bij Casade.

Het plan omvat 46 eengezinswoningen verdeeld over zes bouwblokken. De woningen bestaan uit hoek- en tussenwoningen op percelen variërend tussen de circa 116 en 208 m². Door te variëren in de ontwerpen van de woningen, ontstaat een heel divers woningaanbod. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving van de woning. De huurprijs voor de hoekwoningen bedraagt € 710,68, voor de tussenwoningen € 628,76. Naar verwachting worden de woningen in januari 2017 opgeleverd.

Beljaart
In de Beljaart ontmoeten verleden en heden elkaar. Moderne en traditionele bouwstijlen wisselen elkaar af en er is veel aandacht voor milieuvriendelijke oplossingen. De Beljaart heeft een grote centrale groenzone. Bewoners vinden er ontspanning langs de grasvelden en het water. Verdeeld over de wijk zijn speelplekken voor kinderen te vinden. Een basisschool en Medisch Centrum Beljaart zijn in de directe omgeving.

De Beljaart is meer dan alleen wonen. Natuurachtige projecten zoals de ‘ecologische verbindingszone om Dongen’ liggen om de hoek. Kinderen kunnen heerlijk spelen in natuurspeeltuin ‘Beljaart Buiten’.

Meer informatie
Meer informatie, tekeningen en plattegronden kunt u vinden op de projectwebsite: www.casade.nl/beljaart2a.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen