Blog 3 van Denise: “geen beste week…”:

Foto:

Denise Zwanziger, één van de kandidaten van de Afvalrace Dongen, heeft geen beste week achter de rug. Een blessure belette haar om vol gas te gaan sporten. Hoe ze dit ervaren heeft lees je hieronder in haar blog van de afgelopen week.

Deze week was geen beste week voor mij. Maandag heb ik bij Mark en Peter aangeven dat ik zaterdags door mijn rug was gegaan, en dat er nog geen verbetering inzat. Gelukkig reageerde ze heel begripvol, en besloten ze dat ik het deze week rustig aan moest gaan doen. Geen makkelijke taak voor mij! Dus deze week alleen cardio gedaan, en dat houd in op de hometrainer en de loopband. Op mijn eigen tempo en als ik echt pijn had, gelijk stoppen. Net iets langer dan een half uur hield ik het vol, en daar was ik al heel blij mee. Helaas moest ik afgelopen donderdag afzeggen, ik had teveel pijn en moest mezelf die rust ook gunnen hoe lastig ik dat ook vind. En hopen dat het volgende week weer een stuk beter gaat.

Maar nu het sporten deze week minder was, moest ik nu nog beter op mijn eten letten. Elke week zit ik met melina samen om mijn voedingsschema samen te stellen en zo nodig aan te passen. Ik lust namelijk niet alles, al zijn er ook dingen die ik gewoon moet proberen! Voor de ochtend had melina eigenlijk havermout en smoothies om te maken, ik heb havermout geprobeerd maar ik krijg het gewoon niet weg. Ook brinta was geen goede vervanging, Daan eet dat ook elke ochtend en ik krijg dat ook echt niet weg. De smoothies zijn wel lekker en makkelijk te maken, en om de ochtenden af te wisselen pak ik magere yoghurt met banaan of crackers. Je mag trouwens nog best veel tussendoortjes, daar keek ik wel van op, zolang het maar wel gezonde tussendoortjes zijn. Meestal pak ik dan fruit, paprika of komkommers. Met het avondeten eet daan gewoon mee, maar soms kookt hij of ik ook 2 aparte dingen. En dat vind ik ook niet erg, hij houd al zoveel rekening met me. Al met al is het goed vol te houden, al is het soms wel moeilijk. Want ook al word je niet op een dieet gezet, je eetpatroon verandert wel enorm. En daar moet je lichaam ook weer aan wennen!

De producten die je op de foto ziet is al een deel wat veel over mijn eetpatroon zegt, voor de smoothies, maar ook kip ipv vlees. En natuurlijk genoeg groenten en fruit.

Hoop dat ik jullie volgende week goed nieuws kan brengen over mijn gezondheid. The show must go on!

Denise

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen