Blog 3 van Marc: “Zo dan…”

Foto:

De kandidaten van de Afvalrace Dongen zijn nu drieweken onderweg met hun programma. Op dongen.nieuws.nl schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hierbij blog 3 van Marc Janssen

Zo dan.
Dat was even wat anders. Dacht maandag dus even een bokstraining te gaan doen maar Bas stond daar zo alleen klaar om aan zijn progress training te gaan beginnen dat ik zei; aah joh, dan doe ik wel ff met jou mee. Dat heb ik geweten!!! Onze grote vriend Joost sloot op het laatste moment ook nog aan en met zijn drieën gingen we los. Niet lang daarna nog maar twee. Respect jongens!!! Ik heb namelijk net een paar prepare rondjes achter de rug en dan is progress toch net een stapje verder. Dus was dinsdag baantjes trekken in het zwembad een welkome afwisseling maar vooral de rest van de dag luiwammesen in de sauna erg relaxed.

Woensdag weer opnieuw afgebeuld door de jongens en donderdag weer zwemmen. Maar ik merk wel dat er nog steeds vooruitgang in zit. Vanochtend tijdens de 1 op 1 training voelde ik me zelfs na de training nog fit. Niet dat Sjaak me ontzien heeft hoor! Neeeee, daar vindt hij het veel te leuk voor om mij te laten zweten!!! Maar uhh, toch een fijne vakantie Sjaakie! Wij gaan ook even een paar dagen uitwaaien op Ameland. Zin in. En ja Mark; ik beloof dat ik daar ook zal bewegen! En ja Melina; ik beloof dat ik daar ook op mijn eten zal letten!

marcj32

Over het eten gesproken, ik moet zeggen dat het me tot nu 100% meevalt. Dat zal er wel aan liggen dat ik al redelijk gezond en gevarieerd at, alleen veeeeel en veeeeel te veel. Heb nu toch minstens 4/5 eetmomenten op een dag dus geen hongergevoel voor zover wij een hongergevoel kennen natuurlijk!!! Tis meer trek. Toch??? Om me volledig aan het voedingsplan te houden valt niet mee maar Melina heeft gezegd dat dat ook niet nodig is. Het is meer een handvat! Ik doe wel veel met de nuttige tips en weetjes die ze me geeft en eet nu bijvoorbeeld veel minder vlees als voorheen, eet geitenkaas i.p.v. koekaas en kombineer geen meloen meer met andere fruitsoorten. Grappig hè?!?

Al met al is er best veel veranderd tot nu toe maar alleen maar positief. Hoop dat ik in deze flow kan blijven hangen en dat ik mijn doel kan en mag bereiken. Hallekideeeee en tot de volgende!!!
Marc

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen