Blog 2 van Marc: “We zijn los”

Foto:

De kandidaten van de Afvalrace Dongen zijn nu twee weken onderweg met hun programma. Op dongen.nieuws.nl schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hierbij blog 2 van Marc Janssen

We zijn los!!!
Wat is het toch weer heerlijk om weer aan het sporten te zijn. Niet overdreven want het moet over een paar maanden ook nog leuk zijn. Op maandagavond bokstraining, dinsdag- en donderdagochtend een paar baantjes zwemmen, woensdag progress fitness en vrijdag een rondje met Sjaak, mijn personal trainer. Weekend trainingsvrij maar dan sport ik al genoeg in mijn eigen tokootje. Is goed te doen. Heerlijk zelfs. Begeleiding en opbouw zijn goed geweest want ik heb tot nu toe nergens last van gehad behalve van wat overmatig vochtverlies op o.a. het voorhoofd. Hiermee vlogen ook de eerste kilootjes eraf. Maar ja, dat waren wel de gemakkelijkste. Nu wordt het lastig.

Tot hier ben ik wel vaker gekomen maar nu wordt het doorzetten. Ben blij dat ik heel veel leuke reacties heb mogen ontvangen maar weet daardoor dat jullie ook meekijken. Hoop dat dat deze keer de doorslag gaat geven om wél vol te houden. Merk nu zelf wel (weer) erg goed dat door de trainingen, door de voedingstips van Melina en het matigen van de gevarieerde en gezonde maar veel te grote hoeveelheden voedsel die ik tot me nam ik me al weer een heel stuk energieker ben gaan voelen. Ook slaap ik een stuk beter…….heeeerlijk. Het enige wat iets lastiger is, is het laten staan van een lekkere pot bier of een goede fles wijn maar ik vind dat ik ook nog wel een beetje mag genieten……..ook heeeeerlijk!!!!
Nou………..ik neem er nog één……….oh nee, het is maandag, eerst weer even een potje boksen en dan braaf naar bed. Tot de volgende!!!!

———————————————————————————————————-

shoeby1

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen