Van der Kolk Liberty dames 1 houdt 3 punten in Dongen

Na de nederlaag van vorige week begon Van der Kolk Liberty dames 1 vandaag met een schone lei aan de één na laatste wedstrijd van het seizoen tegen Gilze-Rijen dames 1.

Vanaf de eerste minuut van de wedstrijd gingen de dames vol in de aanval, wat al heel snel in een aantal strafcorner resulteerde. Helaas bleef de voorsprong nog uit. Na de strafcorners werd het spel van Van der Kolk Liberty dames 1 wat afwachtend, tot dat na 16 minuten spelen Jill Voskuil een pass door het midden gaf, waar Chelsea van Helmond wel raad mee wist en de bal in de goal schoot. Niet veel later maakte Eveline Kahlman een mooie solo en bekroonde zichzelf met een doelpunt. Na 21 minuten spelen wist ook Sanne Kattenbeld weer een goal mee te pikken, wat de stand op 3-0 bracht. Van der Kolk dames 1 bleef aandringen en kansen creëren. 3 minuten later werd er een strafcorner versierd, Chelsea van Helmond schoot de 4-0 binnen. Maar de dames waren nog niet klaar, na een wat rommelige situatie in de cirkel van Gilze-Rijen wist Lieske Trommelen de bal achter de keepster te werken en de stand op 5-0 te brengen.

Van der Kolk dames 1 begon wat slordiger aan de tweede helft dan aan de eerste helft. Er werden fouten gemaakt en Gilze-Rijen wist een aantal keren door het middenveld heen te komen. Echte kansen aan beide kanten bleven uit, in het laatste kwart spelen kwamen er nog wel een aantal kansen voor Van der Kolk Liberty dames 1. De stand bleef echter hetzelfde. Van der Kolk Liberty dames 1 wist in de tweede helft niet meer te scoren, maar heeft wel de 0 weten te houden.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van het seizoen op de planning, tegen de nummer 1, Barendrecht dames 1.