ONI bezwijkt onder 1200 toekijkende ogen

Foto:

Op een volgepakt en super sfeervol Sportpark ‘T Wiel heeft ONI niet kunnen doen waar het zo vurig op gehoopt had, namelijk de stap maken naar de gewenste 3e klasse.

Alle randvoorwaarde waren aanwezig, een goede voorbereiding in de week ervoor, een perfect veld wat door de trainer van VVAC werd uitgeroepen tot het beste wat hij was tegengekomen, perfect weer, een hagelnieuwe wedstrijdbal geschonken door Zeloo Sport en Finance, en zoals gezegd een rijen dik volgepakt sportpark maakte dit alles wat tot een zindert slot van de competitie had moeten leiden.

Dit deed het wel voor de verdiende winnaar VVAC, ONI was de gehele wedstrijd de onderliggende partij, op een korttijdsbestek van een 10 tal minuten na welke volgde na de sublieme treffer van Sonny Moerenhout, en de goede kans die Erik Rosenbrand in de 3e minuut kreeg, maar waar een verdediger de bal van de lijn wist te halen.

Even hiervoor was VVAC al op 0-2 gekomen,waarbij gezegd moet worden dat de 0-1 wel voort kwam uit een heel gemakkelijk gegeven vrijetrap na vermeend hands door Jelle Horsten, die de bal van een meter of 5 snoeihard op zijn arm geschoten kreeg, en amper 60 tellen later lag de bal op de stip na het lachertje van de middag, een normaal duel om de bal werd ingezet door Nils Verkooijen in de 16 en Niels toonde zich de sterkste door de tegenstander met de schouder van de bal te drukken, hoo even moet de groen witte gedacht hebben ik ga liggen en pardoes klonk het snerpende fluitje van de leidsman en wees hij tot verbazing van 600 honderd toeschouwers naar de stip.!

De pingel alias cadeau werd gretig aan en uitgepakt door VVAC en zette ONI op een 0-2 achterstand.
In de rust probeerde trainer van Vugt de zaken weer op de rails te krijgen omdat het geloof beetje bij beetje leek weg te vloeien bij de oranje hemden.
Na rust een iets feller ONI waarbij invallers Glenn van de Bos, Maikel Jolie en John Broeders hun stinkende best deden, maar ook hun kregen de ONI machine niet meer aan geslingerd.

Even heel even kreeg ONI weer hoop na de 1-2 van Sonny Moerenhout en wankelde VVAC een klein beetje. ONI kon niet doordrukken en kreeg uit een counter alsnog de 3e tegentreffer om de oren en alle hoop was vervlogen. Met deze fatale nederlaag heeft de ploeg die bijna het hele seizoen bovenaan gestaan heeft en zelfs 6 punten van de kampioen pakte, maar ook dure hele dure punten liet liggen bij Beek Vooruit en Unitas, het deksel keihard op de neus gedrukt gekregen.

Het is nu even uithuilen, elkaar weer oprichten en toe gaan werken naar een nieuw seizoen in de 4e klas met de nodige versterkingen die hun ja woord hebben gegeven aan de TC van de club die stappen voorwaarts maakt maar nu net de plank heeft misgeslagen.

SPELERS EN TECHNISCHE STAF BEDANKEN ALLES EN IEDEREEN VOOR HET AFGELOPEN SEIZOEN, ZEER ZEKER DE SPONSOREN DIE ONDANKS ALLES TROUW BLIJVEN AAN DE CLUB EN HUN CONTRACTEN WEER VERLENGT HEBBEN, G A SCHILDWERKEN, MARCO VAN STRIEN en R v R BEDANKT HIERVOOR.

Ook worden alle kantinemedewerkers bedankt voor het gehele jaar klaar staan voor de spelers. Verder wenst ONI 1 u alle een prettige vakantie en graag tot ziens in het nieuwe seizoen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen