Wijkraad West 1 weer op volle sterkte

Foto:

Met de benoeming van vier nieuwe bestuursleden is de wijkraad West 1 weer op volle sterkte. Een vernieuwd bestuur met nieuw elan en een overdosis enthousiasme staat te popelen om samen met de wijkbewoners keihard aan de slag te gaan voor de leefbaarheid in de wijk. Tijdens een drukbezochte jaarvergadering in Europlus presenteerde het nieuwe bestuur zich gisteren.

Mari Groenendaal, jarenlang het boegbeeld van de wijkraad West 1, neemt tijdelijk de functie van voorzitter weer op zich totdat de nieuwe wijkraadsleden goed ingewerkt zijn. Secretaris Bob Spruijt blijft ook bestuurslid. Samen met Carlo kanters, Ruud Zwiep, Corinne Hoogenboom en Jim Pierik gaan zij de wijkraad nieuw leven inblazen. En gelet op de de vele positieve reacties en ideeën die tijdens de vergadering naar voren kwamen, gaat dat helemaal lukken.
Hans Horeman, die de afgelopen vijf jaar de voorzittershamer hanteerde en penningmeester Matthieu Demmers namen gisteren afscheid van de wijkraad.
Als het aan het nieuwe bestuur ligt, wordt in eerste instantie fors ingezet op intensievere contacten met de wijkbewoners. Met bijvoorbeeld thema-avonden, een inloopspreekuur en de organisatie van activiteiten. Daarbij zullen ook moderne social media vaker ingezet worden.
De wijkraad is blij met het nieuwe bestuur, maar vrijwilligers blijven nog altijd van harte welkom. Zij zijn hard nodig om alle nieuwe ideeën en plannen uit te kunnen voeren. De nieuwe wijkraad stelt inbreng van bewoners ook zeer op prijs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen