Jubileumconcert Voice Irene

Foto:

Ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan geeft Gemengd koor Voice Irene op 31 mei 2015 een jublileumconcert in de Oude Kerk in Dongen. Bij deze gelegenheid verlenen vele oud-leden en projectleden hun medewerking. Het koor staat onder leiding van dirigente Marie-Anne Gubbels en Hans Hartog zit aan de piano. De zang wordt afgewisseld met optredens van het saxofoonkwartet Saxofour.

Het programma van dit concert is een afspiegeling van wat er in al die jaren gezongen is plus enkele nieuwe stukken. Het repertoire van Voice Irene is geleidelijk aan veranderd van Nederlandstalig naar internationaal. Tijdens het jubileumconcert zingen we behalve Nederlandse, ook Engelse, Italiaanse, Russische en Duitse liederen van klassiek tot eigentijds.

Kaarten zijn vanaf 28 april à 4 euro per stuk verkrijgbaar bij Bruna aan de Hoge Ham in Dongen. U kunt ze ook bestellen via de website: www.voice-irene.nl. Als er nog kaarten over zijn, zijn deze op 31 mei verkrijgbaar aan de kassa, dan kosten ze 5 euro per stuk. De kerk gaat open om 14.00, het concert begint om 14.30 uur. In de pauze is er gratis koffie of thee met iets lekkers erbij en na afloop is er gelegenheid na te praten met een drankje en een (gratis) hapje. Wij hopen velen van u te mogen begroeten.

Reacties