Buitenspeeldag in de Biezen

Foto:

Woensdag 10 juni 2015 is het weer Buitenspeeldag! Op de Buitenspeeldag staat in heel Nederland buitenspelen centraal. Kinderen en jongeren worden op deze dag gestimuleerd om naar buiten te gaan. Want lekker buiten spelen is goed voor de ontwikkeling van kinderen en is vooral heel erg leuk! Wijkraad De Biezen doet ook mee en organiseert dan ook voor alle kinderen die in wijk De Biezen wonen vanaf 13.30 uur een Buitenspeeldag!

Tijdens deze middag kunnen basisschoolkinderen zich heerlijk vermaken met allerhande spelletjes. Voor de kleintjes is er een speciale peuterhoek. Maar ook aan de grotere basisschooljeugd is gedacht. De locatie van de Buitenspeeldag is op en rond de grasvelden aan de Dassen- en Otterdonk en op het schoolplein van de Noorderpoort.

Aanmelden
Kinderen, maar ook volwassenen die mee willen helpen, kunnen zich nu opgeven via [email protected] onder vermelding van naam, leeftijd, adres en telefoonnummer. Iedereen tot en met groep 8 mag meedoen (kinderen van 2 tot 4 jaar verplicht onder begeleiding). Deelname aan de Buitenspeeldag is gratis, maar ook op eigen risico. Aanmelden kan tot woensdagochtend 10 juni tot 9.00 uur. Aanmelden is verplicht om de veiligheid van uw kind te kunnen garanderen!

De Buitenspeeldag duurt van 13.30 tot 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen