Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Oosterhout speelde team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met 35-35 gelijk tegen team D.C.Michielsen. Piet Kamp kreeg maar 37 beurten. Dit was zelfs voor Piet te veel van het goede.

Ook voor Anton Smulders was er verlies. Hij kwam echter maar één carambole te kort. Kopman Mark Pijnenburg en Theo Laros speelden allebei zeer gedegen. Dit
leidde voor beide spelers tot de winst. Theo maakte bovendien een fraaie serie van vier caramboles. Door dit resultaat handhaaft team Kamp zich op de zesde plaats. Komende week is het Dongense team vrij.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Winst ’t Vaartje
In café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart won team ’t Vaartje met 28-24 van team De Oude Ploeg uit Herpt. De enige verliespartij kwam op naam van Henk Rijken. Henk kreeg ook maar 39 beurten. Toch bleef hij maar vijf caramboles verwijderd van de eindstreep. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.615. Winst was er wel voor Anton Smulders en kopman Mark Pijnenburg. Mark speelde gedegen en loodste daarmee zijn partij bekwaam naar de eindstreep. Anton had slechts 46 beurten nodig om over de meet te gaan. Alle spelers maakten een serie van vier. Op dit moment staat team ’t Vaartje op de tiende plaats.

Team Van den Nieuwenhuizen thuis
In café De Viersprong in Dongen speelt team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg op donderdagavond 15 februari een thuiswedstrijd. Het moet het opnemen tegen team I Baristi uit Waalwijk. Het team heeft een goed resultaat nodig om van de laatste plaats af te komen. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen