Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In poolcafé de Kets stond de derby tussen team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken en team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken op het programma.

In de eerste sessie was er verlies voor Frans Kemmeren. Frans hield aanvankelijk gelijke tred met Toon Verbunt. Hij zag echter in de slotfase Toon Verbunt naar de finish sprintte. Toon had slechts 41 beurten nodig om over de eindstreep te gaan. Hij kwam uit op het mooie moyenne van 0.365. Op de andere tafel speelde Anton Smulders tegen Ton Kemmeren. Beide partijen hielden elkaar goed in evenwicht. Ton wist echter de partij in zijn voordeel te beslissen. Anton behoefde toen nog slechts twee caramboles te maken. In de tweede sessie had Henk Rijken een goede start. In de slotfase haperde echter de productie. Ad Faro profiteerde hiervan. Na een zwakke start herstelde Ad zich prima en sleepte zo de partij nog in de wacht. Henk behoefde toen nog slechts één carambole te maken. De eer voor team Kamp werd gered door Theo Laros. Theo wisdt Willy v.d. Wiel te verschalken. Willy kwam toen nog slechts drie caramboles te kort. Hij maakte nog wel een mooie serie van vier.

Derby P.C. Kamp – C. v.d. Nieuwenhuizen
Op donderdagavond 23 maart speelt team Corné v.d. Nieuwenhuizen in de Eekhoorn tegen team DKM uit Oosterhout. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team P.C. Kamp gaat deze week op bezoek bij de Eekhoorn in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Gelijkspel Zeloo Financiële Dienstverlening
In Café de Viersprong in Dongen speelde team Zeloo Financiële Dienstverlening met 27-27 gelijk tegen team Werkendam. In de eerste partij was er verlies voor Ton Kemmeren. Ton had een moeizame start, maar herstelde zich in de tweede helft van de partij. Toch was dit te laat om de partij nog naar zich toe te trekken. In de tweede partij moest reserve Frans Kemmeren aan de bak. Frans had een moeizame start, maar dat had zijn opponent ook. Door een sterk slot wist hij de winst veilig te stellen. Hij maakte 13 caramboles in zeven beurten. In de laatste partij een gelijk opgaande strijd. Willy v.d. Wiel bereikte als eerste de eindstreep. Zijn rivaal maakte echter in de na-beurt gelijk. Met dit resultaat handhaaft team Zeloo zich op de negende plaats.

Nipt verlies team ‘t Vaartje
In Herpt verloor team ’t Vaartje ’t Vaartje nipt van team De Oude Ploeg. Het werd 28-27. Anton Smulders was de enige die won. In maar 40 beurten was hij al bij de finish. Hij zette het fraaie gemiddelde van 0.625 neer. Hij maakte bovendien een mooie serie van vier. Bert van den Hooff had zijn verdediging goed op orde. Hij scoorde echter te weinig, waardoor verlies onvermijdelijk werd. Hij kwam echter maar één carambole te kort. Ook voor kopman Theo Laros was er verlies. Hij kreeg ook maar 41 beurten. Toch kwam hij aan de meet slechts drie caramboles te kort. Door dit resultaat handhaaft team ’t Vaartje zich op der de achtste plaats.

‘t Vaartje thuis
In café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart speelt op donderdag 23 maart team ‘t Vaartje een thuiswedstrijd tegen team ’t Pleintje uit Dussen. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team Zeloo Financiële Dienstverlening gaat deze week op bezoek bij team Landzicht in Sprang-Capelle.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen