Atledo pupillen scoren pr’s bij de indoor in Drunen

Foto:

Bij deze eerste indoor van het seizoen hebben Jules van Lieshout en Marit van den Mosselaar gevlogen zoals een vliegtuig bij hoogspringen en gesprint zo snel als een raket. Jules heeft daarmee een knappe eerste plek behaald bij de mini pupillen met 2 PR’s en Marit had ook een mooi PR op sprinten.

Bij de B pupillen waren Giel van den Mosselaar en Femke Broeders aanwezig. Beiden waren nog aan het bijkomen van ziek zijn. Maar ondanks dat heeft Giel een mooie gouden plak behaald samen met 2 PR’S en hoogspringen op 1 meter 10 geëvenaard, Hij stootte 6 meter 93; misschien zit een hoogspring PR er wel bij de Atledo indoor in en Femke had een mooi PR op kogelstoten Zij stootte met de 2 kg kogel 3 meter 42. Fenn Oerlemans was de enige jongens pupil A, hij heeft een PR op kogelstoten. Megan van Leeuwen heeft als eerstejaars A pupil het goed gedaan en heeft een mooie tweede plek behaald met 2 PR’s. Zij was snel op de 40m sprint in 6,67 sec Anouk Rutjes heeft met hoogspringen haar PR van 1 meter 15 geëvenaard en bij kogelstoten met ruim 30 cm haar record verbeterd naar 6 meter 60.
Trainsters Lise Aarden en Anne-Wil Snepvangers zijn trots op hun pupillen en zijn benieuwd naar de prestaties volgende week bij de indoor van Atledo in de Salamander. Daar staan al 22 pupillen voor ingeschreven, waarvan het voor een aantal hun eerste wedstrijd gaat worden,

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen