Dames2 bemachtigen eerste plaats

Wanneer de dames de wedstrijd tegen GSWB zouden winnen, staan ze op de eerste plaats.

De druk lag hoog voor de dames van DVVC. De wedstrijd startte heel sterk en in de 11e minuut viel er al een doelpunt aan de kant van DVVC. Lizzy wist de bal keurig in de voeten van Manon te krijgen, waarna zij deze goed weet af te werken. 1-0. Het spel ging over en weer, er kwam regelmatig een doelpoging voor beide teams maar wisten deze niet te benutten. DVVC probeerde, door af en toe goede combinaties tussen de verschillende linies, de bal voor te krijgen. Waar uiteindelijk een goede voorzet kwam van Natasja die weer keurig afgemaakt werd door Manon. 2-0. Zou Manon dan haar zoveelste hattrick maken voor DVVC? Jazeker! De spitsen kregen het samen voor elkaar, Lizzy en Manon combineerde waarna het derde doelpunt in de eerste helft op de naam van Manon kwam te staan. 3-0! De dames konden met een prima stand aan hun thee met cake beginnen.

RUSTSTAND: 3-0

Duidelijke woorden in de kleedkamer, er moest meer gevoetbald worden en moesten elkaar beter weten te vinden. Deze woorden werden gelijk tot uitvoering gebracht. In de 50ste minuut kon Manon de bal aan de voet meenemen waaruit haar vierde doelpunt van de wedstrijd viel. 4-0. GSWB werd wakker en kwamen in de tweede helft wat vaker dicht bij de keepster van DVVC. Maar de dames kwamen met de schrik vrij. Er kwamen regelmatig corners aan de kant van GSWB, maar deze werden goed weggewerkt. Manon wist de 5-0 te maken door een solo-actie. Door een goede uitbraak bij DVVC kreeg Celicia de bal bij Lizzy waarna al haar goede loopwerk en assist een keer beloond werden. Lizzy maakte de 6-0. GSWB brak uit, speelde over waarna de DVVC verrast werd. 6-1. DVVC ging door, na vele schoten op het goal aan de kant van GSWB die werden gestopt door de keepster Manuela en/of naast geschoten. Lizzy wist er toch 7-1 van te maken. Ook de 8-1 staat op naam van Lizzy. In de slotfase van de wedstrijd wist GSWB de dames van DVVC toch nog eens te passeren. 8-2. Ook tevens de eindstand.

EINDSTAND: 8-2 winst!