Den Hamse Bok Liberty Heren 1 winterkampioen

Foto:

Afgelopen zondag was het tijd voor Liberty Heren 1 om hun laatste thuiswedstrijd van de seizoenshelft te spelen. Ditmaal mochten we het opnemen tegen Goes Heren 1. De Heren wisten dat het een belangrijke pot was en gingen alles op alles zetten om de 3 punten thuis te houden.

Vanaf moment een was het al heel duidelijk dat Liberty de sterkere ploeg was, de constante hoge druk leidde al snel tot het eerste doelpunt toen Maik Vermeulen teamgenoot Mick Asselman wist te vinden bij de tweede paal voor de 1-0. De toon was gezet en de mannen bleven doordrukken. Al snel viel er een strafcorner. Deze werd dan ook heerlijk het net ingepusht door Maik Vermeulen voor de 2-0. Het tweede kwart was relatief rustig, de 3-0 werd uiteindelijk wel gescoord uit een strafcorner door Niels Meijeren.

Het wedstrijdbeeld was eigenlijk precies hetzelfde in de 3e kwart, echter wist verdediger Sten Wahlbrinck wel zijn tweede doelpunt van het seizoen te scoren uit een warrige situatie in de cirkel van Goes. De score was inmiddels 4-0 en het laatste kwart moest nog gespeeld worden. Het vierde kwart wist Liberty weer flink over Goes heen te lopen. Het eerste doelpunt van de Libertianen kwam voort uit een mooie voorzet van Sten Wahlbrinck, hij wist Allard Klerks te vinden bij de tweede paal voor de 5-0. De energie was nog flink aanwezig aan de kant van liberty en ze bleven dan ook druk zetten.

Uiteindelijk viel er nog 1 doelpunt, deze werd op naam gezet van Maik Vermeulen. Hij wist zo zijn tweede van de middag te maken en de eindscore op een respectabele 6-0 te zetten. Nadat de uitslagen van de andere ploegen bekend waren, mocht Den Hamse Bok Liberty Heren 1 zichzelf winterkampioen kronen na het gelijk spel van Vianen tegen Gilze-Rijen.

Man of the match: Aanvoerder Bas Leemans. hij heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld en is al het hele seizoen een zeer constante factor in het team!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen