ONI verwelkomt nieuwe jeugdsponsoren

Foto:

Afgelopen zaterdagmorgen heeft ONI onder het toeziend oog van Hans Kraaij jr een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen voor de jeugd teams.

De jeugdcommissie bij monde van Mevr Saskia Heerema sprak haar dank woord uit aan de aanwezige sponsoren voor het gestelde vertrouwen. Mede door uw aller inbreng kan de v.v.O.N.I. er voor zorgen dat deze kinderen op zaterdag en door de week hun favoriete hobby kunnen blijven uit oefenen, wat weer belangrijk is voor het voortbestaan van deze echte familiaire doprsclub. Zonder uw steun zou dit alles niet mogelijk zijn. De dank namens het Bestuur, de jeugdcommissie, spelers en begeleiding van alle teams is groot hiervoor.

Als bedankje ontvingen de sponsoren een kleinigheidje uit handen van Mevr Heerema, waarbij ze de alleszeggende woorden uitsprak dat hetgeen u voor de club en kinderen wilt betekenen met geen enkel bedankje/aandenken/attentie goed te maken is. De v.v.O.N.I. is trots op haar sponsoren en is trots op de uitstraling welke de de teams nu hebben met de nieuwe kleding lijn welke mede door uw bijdrage uit gedragen word. ONI is nu overal zeer herkenbaar en zal uw bedrijfsnaam op een sportieve manier gaan uitdragen. en ziet uit naar een verdere sportieve samenwerking.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen