Erwin van Riel wint Van Leijsen-ranking

Foto: CC0 Creative Commons

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in de vijfde wedstrijd van het bouwbedrijf Van Leijsen-ranking toernooi voor Erwin van Riel. Er werd gespeeld volgens het poulesysteem. In de finalepartij won Erwin met 3-0 van Goof Verbunt. Hierna volgden Ton Kemmeren en Gert-Jan van Peer.

Winst Gert-Jan van Peer en Ton Kemmeren
In het koppeltoernooi ging de winst naar Gerts-Jan van Peer en Ton Kemmeren. Zij waren te sterk voor Erwin van Riel en Goof Verbunt. Goof zette de hoogste uitworp op zijn naam. Hij gooide 56 uit. Er werden ook deze keer geen 180-ers gegooid. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 19 oktober.

Darts: WBDF-competitie:
Opnieuw winst ‘t Vaartje
In Etten-Leur pakte team ’t Vaartje in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie tegen team No Sweat opnieuw de winst. Het werd 2-7. In de singles was er winst voor Hans de Jong, Ruud van Kollenburg en Goof Verbunt. Alleen Davey Danyluk moest verlies incasseren. Vervolgens werden drie van de vier koppelpartijen gewonnen. Ook de teamronde werd in winst omgezet. Na vijf wedstrijden staat team ’t Vaartje op een mooie tweede plaats. Het heeft wel al elf punten achterstand op de koploper. De nummer 3 staat echter maar één puntje achter ’t Vaartje.

Reacties