HV Dongen D1 weer actief op Pinkster toernooi United Breda

Foto:

Na het goede resultaat van vorig jaar werd er dit jaar veel verwacht van het team. De eerste wedstrijd tegen SDS18 waren de speelsters dan ook gelijk goed bij de les en werd er gewonnen met 10-6. Veel verschillende scorende speelsters en er werd goed verdedigd.

De 2-e wedstrijd was tegen Helios uit Uden. Hier had meer ingezeten. Teveel kansen werden gemist en de score bleef steken op 5-5. Tegenvallertje. Tegen HV Mok /Dordrecht zat er geen moment een overwinning in. Te sterk en met 15-4 eraf. De laatste wedstrijd tegen United Breda moest gewonnen worden voor een mooi eindresultaat.

Maar teveel ballen werden op de keeper gegooid of in de handen van de tegenstander. Veel snelle tegenaanvallen zette HV Dongen gelijk op een ruime achterstand en ook deze wedstrijd ging verloren. Uitslag was 13-2 in het voordeel van Breda. Op doelsaldo is HV Dongen uiteindelijk 4-e geworden waar een 3-e plaats er zeker in had gezeten. Maar het was weer een goed georganiseerd en gezellig toernooi met prima handbal omstandigheden!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen