Belangrijke zaterdag voor poloteams De Vennen

Foto:

Na een korte carnavalspauze wordt de waterpolocompetitie a.s. zaterdag weer hervat. Voor beide eerste teams van ZV De Vennen gebeurt dat met een bijzonder belangrijk thuisduel dat het restant van de competitie sterk kan beïnvloeden.

Om 17.00u ontvangt heren 1 koploper Arethusa uit Oss dat met een voorsprong van 4 punten op nummer twee De Vennen aan het duel begint. Voor die 4 punten meer hadden de bezoekers echter één duel meer nodig zodat er feitelijk maar sprake is van één verliespunt meer voor De Vennen. Bij een overwinning a.s. zaterdag kunnen de Dongense mannen de puntenachterstand dus verkleinen tot één, met nog één duel extra te goed. Ieder ander resultaat zal zeer waarschijnlijk de titel en promotie voor Arethusa betekenen want het is niet te verwachten dat die ploeg in de laatste wedstrijden nog veel punten zal laten liggen.

Na de heren, om 18.10u, gaat dames 1 het water in voor het duel met SG HZPC/Avéna uit Heerenveen. Dat team, waarvan 3 weken geleden het uitduel met 11-6 verloren werd is één van de weinige ploegen die op de ranglijst nog binnen het bereik van De Vennen staan en het zal de Dongense dames er dan ook veel aan gelegen zijn om de huid zo duur mogelijk te verkopen. Wanneer het dan in de afwerking voorin eens een keertje mee wil zitten kan er misschien zelfs gedacht worden aan een eerste overwinning in een tot nu toe puntloze competitie.
Beide teams van De Vennen kunnen ondersteuning goed gebruiken dus publiek is van harte welkom in zwembad De Vennen !

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen