DVVC Dames1 en 2 doen goede zaken.

Foto:

Op de frisse morgen van zondag 18november spelen beide DVVC Damesteams om 10.00uur een thuiswedstrijd.

Dames1 ontvangt Uno Animo en Dames 2 neemt het op tegen TSVV Merlijn. Dames1 komen al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Daarna kabbelt de wedstrijd een beetje voort met niet een duidelijk overheersende ploeg. De wedstrijd speelt zich voornamelijk af rond het middenveld, richting DVVC doel dat met hand en tand verdedigd wordt.
Vlak na de rust sluit UnoAnimo aan met de gelijkmaker. Nu is het zaak voor de Groen-Witte om er alles uit te halen en proberen nog een goal te maken. Dat doen ze dan ook niet al te lang na de gelijkmaker. Er is weer een marge van 1 doelpunt. Houden ze dit vast? Zeker, sterker nog ze maken het verschil wat groter waardoor er wat minder druk ligt. 3-1. En deze voorsprong geven ze niet meer weg. 3punten voor Dames 1.

Dames 2 overheersen op het andere veld TSVV Merlijn. Voor rust mag de Merlijn doelvrouwe al 4x de bal uit het net vissen. Na rust gaan de Groen-Witte door met scoren, al moeten ze door een klein misverstand in verdediging ook een doelpunt tegen incasseren. Met 5-1 geeft dat echter nog steeds voldoende lucht. Merlijn denkt echter ook niet aan opgeven en wanneer de scheidsrechter de bal ook nog eens op de stip legt, voor een vermeende overtreding, en de Tilburgers de marge met een gericht schot nog een doelpunt weten te verkleinen, 5-2, lijken ze vleugels te krijgen. Lijken want blijkbaar heeft de razende reporter niet goed opgelet en is de stand in het voordeel van DVVC Dames2 6-2. In de laatste minuutjes volgen heel snel achter elkaar ook nog nummer 7 en 8 voor de thuisploeg.
Eindstand 8-2.

Twee keer 3 punten in Dongen gehouden door de Dames. Top! Veel succes volgende week tijdens de uitwedstrijden: Dames 1 uit in Kaatsheuvel tegen Desk – En Dames 2 naar Dorst tegen Neerlandia’31.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen