Atledo MilaTroopers lopen nieuwe Scorpio Cross

Foto:

Zondag 18 november liepen de Atledo MilaTroopers het nieuwe leuke parcours van Scorpio  Vergelijkbaar qua zwaarte met dat van Atledo. Van alles wat, los zand, heuveltjes, bochten en alles tegelijk, maar een fijn zwaar technisch parcours. Leuk om te doen.

Dat vonden de MiLaTroopers ook, die allemaal lekker gelopen hebben, en allemaal heerlijk moe binnen kwamen.  Dat vond Lucas Rutjes, die weliswaar nu geen tijd heeft om te trainen, vanwege zijn voetbaluitdagingen, maar wel de winst weg pakt bij de jongens Pupillen A. Dat vond Lotte Griep, die derde wordt op 2 seconden van de winnaar. Het was heel close en op de streep verandert haar zilver naar brons. Maar wel heel goed gelopen.  Dat vond Quinten Bressers, die de meters wegtikt bij de junioren D en geniet van deze cross.

Dat vonden ook Tess de Jong, Roos de Jong, Bieke Schipperen, Anne de Jong en Marit Griep. Voor Tess haar debuut, want ze kan hard lopen, maar nooit lang. Met één training per week op lopen, merkt ze dat haar handballen een stuk gemakkelijker gaat. Het lopen kan ze op een fors tempo, maar niet lang. Ze kwam lekker als 10e over de streep. Roos had een goede race, maar geen goed eindschot deze keer. Als je specialiteit je in de steek laat, dan scheelt het meteen een aantal plaatsen, en dat betekende voor haar een 6e plaats.  Dan weer de drie rivalen Anne de Jong, Marit Griep en Bieke Schipperen. Alle drie snel weg. Zo’n 20 meter voor de finish loopt Marit een 20 meter voor Anne en Bieke, die ongeveer naast elkaar lopen. Marit komt als eerste over de streep en Anne sprint naar de 2e plaats, nipt voor Bieke.

Pepijn Wijnen was minder gelukkig, want hij had last van zijn rug. Maar wel dapper uitgelopen, want dat vond hij geen keuze.

Ook een mooie race van Evi van Bladel, die gelukkig tussen de jongens mag starten, om te voorkomen dat ze een eenzame race loopt. Het is taai, maar ze kan lekker doortrekken naar de winst.
Jasper van Laarhoven loopt een lekkere race en krijgt hiervoor brons om de nek.

Reacties

article
102319
Zondag 18 november liepen de Atledo MilaTroopers het nieuwe leuke parcours van Scorpio  Vergelijkbaar qua
https://dongen.nieuws.nl/sport/20181121/atledo-milatroopers-lopen-nieuwe-scorpio-cross/
2018-11-21T07:59:58+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/11/25080131/atledo2111.jpg
Sport