Sterk spel maar geen resultaat voor Van der Kolk Liberty dames 1

Afgelopen zondag 18 november kwam de koploper Scoop dames 1 op bezoek in Dongen. Deze dames wisten de afgelopen 9 wedstrijden ongeslagen te blijven met slechts één keer gelijkspel. Van der Kolk Liberty dames 1 hoopte daar verandering in te brengen. Hoe dan ook beloofde het een spannende pot te worden.

Het fluitsignaal klonk en de wedstrijd begon met hoge druk van beide partijen. Door onnauwkeurig spel van Van der Kolk Liberty dames 1 kregen de dames van Scoop ruimte voorin om kansen te creëren. Rond de vijftiende minuut werd de bal ingeleverd door Liberty en zette een aanvalster van Scoop het op een lopen. Zij wist haar weg door de verdediging heen te pingelen en maakte de 0-1. Van der Kolk Liberty dames 1 werd wakker geschud en kwam wat meer in het eigen spel. Er werd achterin erg goed rondgespeeld en de bal werd slim in bezit gehouden. Helaas werd het doel niet bereikt. Net voor de rust kon Scoop een snelle uitbraak opzetten en de 0-2 binnen tikken. In de tweede helft verliep het spel gelijk aan de eerste helft. Er was goed balbezit van Van der Kolk Liberty dames 1 maar helaas konden ze geen effectiviteit in de cirkel laten zien. Scoop wist nog twee doelpunten te maken en daarmee hebben de dames verloren met 0-4. De dames hebben zeker geen slechte wedstrijd gespeeld maar konden niet slagen in het maken van doelpunten.

Volgende week speelt Van der Kolk Liberty dames 1 de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft. Ze mogen afreizen naar Meerssen om daar tegen de nummer acht van de competitie te spelen. De dames staan nu op de negende plek en gaan dus zeker vol voor winst!