ONI vermaakt zich in de speeltuin van Willem II

Foto:

Begon de zaterdagmiddag nog met gefronste wenkbrauwen, daar er nog een 2 tal afmeldingen binnen kwamen zo vlak voor vertrek terwijl men er al drie had staan met een rood kruis erdoor, deed de technische staf geen best gevoel geven.

De technische staf die overigens deze middag gezelschap had gekregen van José Timmermans die de vakantie vierende leider/verzorger verving en haar steen zeer zeker heeft bijgedragen gezien de vele pijntjes die er voornamelijk vooraf waren maar met haar magische handen de soms stramme spieren toch weer soepel kreeg. Over de wedstrijd kan uw verslaggever heel kort en bondig zijn, ONI deed wat het wilde en WILLEM II stond erbij en keek erna met lede ogen.

Alleszeggend was de start van ONI, na amper 55 sec had de teller al op 0-2 kunnen staan, maar scherpschutter Sander de Bont deed het pas vanaf minuut 2 tot 18 hierin trof de Beer van ONI vier maal het doel en was de wedstrijd over en uit. 0 – 4 na amper 18 minuten Wat had hij graag de wedstrijdbal mee naar huis genomen, maar zijn smeekbedes werden niet verhoord en dus moet hij het doen met de spreekwoordelijk EER. ONI waande zich nadien als een kind in de speeltuin en kon doen en laten wat het wilde. Willem II kon geen enkele vuist maken en liet af en toe middels woord en gebaar blijken het allemaal niet eens te zijn met de gang van zaken aan het adres van de leidsman. Toch was de trainer van Willem II wel zo fair en sportief om te melden dat dit ONI vele malen te sterk is voor zijn huidige team.

Voor deze (loftrompet) had ONI de score netjes verdeeld hebbende over de beide helften op geschroefd naar 9 door treffers van;
Jelle Horsten 39e min 0-5 (bijzonderheid; hij scoorde met het hoofd.!!)
Jelle Horsten 50e min 0-6
Thomas Mertens 51e min 0-7
Marc Ravensbergen 80e min 0-8
Lars van de Kletersteeg 90e min 0-9

En konden Lars vd Kletersteeg en Rens van Dongen hun invalbeurt met een dikke voldoende bekronen. Het misschien wel grootste voetballende talent van ONI Rens van Dongen liet wederom enkele malen zien waarom hij deze titel door vele toebedeeld krijgt onder toeziend oog van zijn aanwezige opa deed Rens weer van zich spreken. Dat het uit elkaar schieten van de dwarsligger van het vangnet door Lars na een verwoestende doelpoging de lachers op de hand kreeg wil wel alles zeggen. dit was misschien wel een van de echte hoogte punten in het 2e bedrijf.

Een freewheelend ONI speelde zich plichtmatig naar het einde en kwam geen enkele maar dan ook geen enkele keer in gevaar. en kon doelman Daan van Beelen zijn wedstrijdkleding opvouwen en weer keurig in het tasje leggen zonder dat er een druppel water en waspoeder aan te pas moet komen. Een gehavend ONI, men speelde zonder Nils Verkooijen, Niels Fioole, Jaap van de Waarden en Paul van Zon, kan zich nu gaan richten op de thuis confrontatie met PEURSUM. Bij deze wedstrijd zullen de nu afwezige weer wel aanwezig zijn en moet men met alle 18 gaan voor wederom een 3 punter om Dosko en The Gunners in het vizier te houden. Deze wedstrijd die geleid zal worden door Dhr. Timmers zal om 15.00 zijn aanvang hebben

PROGRAMMA ONI 20 OKT
THUIS
15.00 ONI 1 – PEURSUM
15.00 ONI 3 – BLC ( beker 2e ronde)
12.30 ONI 4 – BLAUW WIT
10.00 O9 – SSC
09.00 011 – JONG BRABANT

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen