Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: CC0 Creative Commons

Op zaterdagavond 20 oktober wordt er weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Het toernooi kenmerkt zich door de sfeer van gezelligheid en sportiviteit, waarbij er kansen zijn voor iedere darter. Dit vanwege het feit dat de koppels in de regel steeds geloot worden.

Er wordt gestart met dit koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

WBDF-competitie:
‘t Vaartje verliest eervol
In Breda moest dartsteam ’t Vaartje het opnemen tegen topteam The Maniacs. Het team trad aan met Hans de Jong, Ruud Kollenburg, Goof Verbunt en Davey Danyluk. Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren ontbraken omdat zij van een vakantie aan het genieten waren. Toch wisten de darters van ’t Vaartje de schade beperkt te houden. Van de vier singlepartijen, vier koppelpartijen en de teamronde werden liefst drie partijen gewonnen. De stand kwam derhalve uit op 6-3. Singlewinst was er voor Hans en Ruud. Ruud pakte samen met Davey ook nog een koppelpartij. Door dit resultaat is team ’t Vaartje wel gezakt naar de twaalfde plaats. Op dinsdagavond 23 oktober gooit dit team in sportcafé ’t Vaartje een thuiswedstrijd tegen team ’t Roer Om uit Lage Zwaluwe. Het belooft op nieuw een loodzware opdracht te worden. Dit team staat momenteel op de vierde plaats. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen