Gezocht driebanden-groot speler

Foto:

Biljartsport is een mooie sport. Biljartvereniging ’t Vaartje is mooie biljartvereniging. De vereniging speelt in de spelsoorten libre, driebanden-klein en driebanden-groot.

In deze spelsoorten worden ook ieder jaar clubkampioenschappen gehouden. Door het wegvallen van enkele spelers, is de biljartvereniging op zoek naar gezellige biljartsporters. Vooral wordt er gezocht naar biljarters, die de uitdaging aan durven om driebanden te spelen op de grote tafel (2,85 meter). Hoewel het nog vakantie moet worden, moeten de teams voor de verschillende competities doorgegeven worden. Hebt u interesse en ben je op zoek naar een gezellige vereniging? Aarzel niet en meld je aan bij biljartvereniging ’t Vaartje. Je kunt je melden bij sportcafé ’t Vaartje telefoonnummer 0162-312275. Of bij de secretaris Toon Verbunt. Zijn telefoonnummer is 06-21604784 of per email: [email protected]

Biljartsport-districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:
Winst team Hazenberg
In sportcafé ’t Vaartje deed team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen goede zaken door team BSV 1 met 30-23 te verslaan. Frans Kemmeren zette de toon. In maar 28 beurten was hij al bij de finish. Hij liet het formidabele gemiddelde van 0.750 voor zich noteren. Frans maakte een mooie serie van vier. Hierna bleef Theo Laros prima in het spoor van zijn opponent. Hij moest er op toezien dat zijn tegenstander het als eerste uitmaakte. In de na-beurt speelde Theo echter gelijk door de opstoot te maken. Theo maakte bovendien een mooie serie van vijf caramboles. Hij kwam uit op het goede gemiddelde van 0.560. Embert Broekhoven werd getrakteerd op een flinke achterstand. In de slotfase knokte hij zich weer helemaal terug in de wedstrijd. Beide spelers kregen kansen om de partij uit te maken. Het lukte Embert om de winst naar zich toe te trekken. Zijn tegenstever behoefde nog slechts één luttele carambole te halen. Door dit resultaat behoudt team Hazenberg kans op de titel.

Volle winst Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
In Oosterhout won team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 23-30 van team Cortini. In een gedegen partij pakte reserve Piet Kamp een mooie winstpartij. Ook reserve Toon Verbunt sleepte de winst binnen. Hij maakte onder meer een mooie serie van vier caramboles. Jan Ligtenberg maakte een grandioze serie van zeven caramboles. MMede hierdoor sleepte hij de winst binnen. Hij had maar 43 beurten nodig om te finishen. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.627.

Gelijkspel Café ’t Vaartje
In Oosterhout speelde team Café ’t Vaartje met 28-28 gelijk tegen koploper team DKM1. De enige die verloor was Carlo van Dongen. Hij kreeg ook maar 37 beurten en kwam slechts vijf caramboles te kort. Willy v.d. Wiel speelde uitstekend. Hij fiishte in maar 40 beurten. Hij kwam uit op het voortreffelijke gemiddelde van 0.825. Hij maakte bovendien een serie van vier. Dat deed ook kopman Bart de Wijs. Bart speelde een moeizame partij, maar behield wel de controle. Hierdoor wist ook hij de winst te pakken. Ook dit team behoud uitzicht op de titel.
Aankondigingen

Districtscompetitie driebanden-klein:
Corné v.d Nieuwenhuizen Schilderwerken thuis
Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg speelt op vrijdagavond 15 juni thuis tegen koploper DKM1 uit Oosterhout. Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken kan de Het betreft een wedstrijd in de competitie driebanden-klein van het district Midden-Brabant. Team V.d. Nieuwenhuizen bestaat uit Ton Kemmeren, Jan Ligtenberg en Embert Broekhoven. De aanvang van de wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje is 19.30 uur.

Hazenberg thuis
Team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen speelt op dinsdagavond 19 juni in sportcafé ’t Vaartje een thuiswedstrijd tegen team DKM 4 uit Oosterhout. Team Hazenberg bestaat uit Leo Loonen, Theo Laros, Piet Kamp en Frans Kemmeren. De aanvang van de wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje is 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen