Henk Bakx wint 3e clubwedstrijd

Foto:

Afgelopen zondag 10 juni 2018 ging HSV de Ruischvoorn Dongen vissen aan de schapenwei te Oosterhout.

Daar hadden zij de 3e clubwedstrijd vaste stok,14 vissers waren weer aanwezig om tegen elkaar te strijden wie het meeste gewicht in het net zie te krijgen.
Bij het nummer loten word de basis van het succes al gelegd wie pakt kop en wie de staart nummer.

Frie Schoormans pakte het staart nummer 14 maar kon daar weinig vis aan de kant halen, hij wist daar 1075 gram te vangen de meeste waren donderpadjes.
Kop werd door Jan Vereggen getrokken die dat mocht doen voor Henk Bakx en die weet dat Jan gouden handen heeft met nummers trekken en bingoën.
Dus Henk op 1 hij wist dit goed uit te baten en ving een gewicht van 5075 gram bij elkaar een enkele brasem en een paar mooie baarzen wist hij te verschalken.

Hij werd hier algemeen winnaar mee een mooie prestatie tweede werd Ron Vermeulen die een topper is met de vaste hengel en die hier wel weg mee weet hij ving 4 kilo bij elkaar zo ongeveer 60 voorntjes en bijna heel de morgen beet gehad. Derde werd de kampioen van vorig jaar Ad van Zelst die een gewicht van 3300 gram bij elkaar wist te sprokkelen.

De eerst volgende wedstrijd is op zaterdag 23 juni ’18  Dongens Kampioenschap op geven tot 18 juni bij Henk Bakx of Henk Nederveen

Email [email protected]

Ook voor de junioren die vissen op donderdag avond 21 juni op geven tot 18 juni

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen