Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: CC0/Public Domain

In sportcafé ’t Vaartje heroverde dartsteam ’t Vaartje de tweede positie door met 6-3 te winnen van naaste concurrent Just on Time uit Breda. Het team was op volledige sterkte. Hans de Jong, Ruud Kolleburg, Davey Danyluk en Goof Verbunt zette het team op een 3-1 voorsprong. Alleen Davey verloor.

Het team bestond voorts nog uit Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. Ook drie van de vier koppelpartijen werden in winst omgezet. De teamronde ging echter verloren zodat de 6-3 stand in de boeken kwam. Het team heeft in het klassement nu twee punten voorsprong op de tegenstander. Hans de Jong had nog een schitterende 107 finish.

Aankondiging

Wedstrijd in Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 18 november wordt weer een wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Het toernooi kenmerkt zich door de sfeer van gezelligheid en sportiviteit, waarbij er kansen zijn voor iedere darter. Ook voor de minder bedreven darter. Dit vanwege het feit dat de koppels in de regel steeds geloot worden. Er wordt gestart met dit koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint, zoals altijd om 20.00 uur.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje tegen topper
Op dinsdagavond 21 november gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team ‘t Rijens Vat. Dit team staat momenteel op de vierde plaats met slechts drie punten achterstand op ’t Vaartje. Het zal dus wederom moeilijk worden om een goede resultaat neer te zetten. Team ‘t Vaartje bestaat uit debutant Ruud Kollenburg, Davey Danyluk, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 21.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen