Jeu de Boules De Vaart Erin

Foto:

Op de banen van gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) bij sportcafé ’t Vaartje werd al weer de vierde wedstrijd van het seizoen gegooid. Ook deze wedstrijd telt weer mee voor de ranking. Opnieuw waren de weersomstandigheden voor de tijd van het jaar prima te noemen. De winst in de grote finale ging naar Wil Brekelmans en Frank de Jong.

Zij versloegen in de finale Monette Couleau en Wilma Kemmeren met 13-10. In de halve finale waren Frank en Wil nog met 13-8 te sterk voor Anton Huijbregts en Helga Snoeren. Monette en Wilma wonnen hier van Goof Verbunt en Lucien Snoeren met 13-8. De volgende wedstrijd is op zondagmiddag 19 november. De aanvang is weer om 13.30 uur. Het is een open toernooi dus iedereen is welkom.

Jeu de Boules De Vaart Erin:
Wilma Kemmeren aan de leiding
Zoals ieder jaar heeft gezelligheids Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin ook dit jaar weer een ranking. Na 4 wedstrijden staat Wilma Kemmeren aan de leiding. Zij staat op het totaal 40 punten. Wil Brekelmans bezet met 38 punten de tweede plaats. Hierna volgt Frank de Jong met 32 punten. Jan Kennekens staat daar weer één punt onder. Goof Verbunt en Stijn Kennekens delen de vijfde plaats met 28 punten. Zevende staat Anton Huijbregts met 27 punten en achtste Monette Couleau met 26 punten. Helga Snoeren staat negende met 20 punten. Judith Schellekens en Dennis Vermond sluiten de top 10 met elk 19 punten. De Vaart Erin heeft leden van jong tot oud. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Maandelijks wordt er minimaal een wedstrijd gegooid. Leden kunnen zich aanmelden bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275) of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. De volgende wedstrijd is op zondagmiddag 19 november.

Aankondiging
Jeu de Boules DVE:
Najaarstoernooi De Vaart Erin
Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje wordt op zondagmiddag 19 november het Najaarstoernooi gehouden. Het betreft een koppellotingtoernooi, waarbij de koppels gericht geloot worden. Door de gerichte loting ontstaan er steeds min of meer gelijkwaardige koppels. Bovendien kan de vereniging beschikken over liefst zeven banen. Dit garandeert een soepel verloop van de wedstrijden. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Aanmelden voor het toernooi kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. Let op! Aanmelden tot 13.15 uur, waarna de loting wordt gehouden, zodat de wedstrijden om 13.30 uur kunnen beginnen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen