Brasserie Kakelbont officieel geopend

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Dinsdagmiddag was het tijd voor de officiële opening van Brasserie Kakelbont (voorheen Brasserie Winkk) in Villa Vredeoord. Burgemeester Bakermans knipte, samen met de twee zoons van Arjan en Monique van de Kuilen, symbolisch het lint door, waarna het heuglijke moment met een toost gevierd werd.

De inrichting van Brasserie Kakelbont is volledig vernieuwd en is fris, kleurrijk en uitnodigend. Dat is volgens Arjan en Monique ook precies de bedoeling: “er moet geen drempel meer zijn om binnen te stappen. Iedereen moet zich hier thuisvoelen in – misschien wel – het mooiste pand van Dongen.”

Het concept is helder: “Bij Brasserie Kakelbont serveren we kleine tot middelgrote gerechtjes die perfect zijn om te delen. Voor 2 volwassenen adviseren we om samen 5 tot 6 gerechtjes te bestellen. We zijn tegen voedselverspilling, dus als je nog trek hebt, bestel gerust nog iets extra’s! Voor degenen met een kleinere eetlust, zoals kinderen en ouderen, adviseren we iets minder, zodat er nog ruimte overblijft voor een lekker toetje…”

Op de menukaart staan gerechten die prima passen bij een naam als Brasserie Kakelbont zoals Pippi’s Tomatensoep, Meneer Nilsson’s noten en diverse gerechten met Langkoussaus (bekijk hier het menu). Maar ook klassiekers als gepelde gamba’s, burgers, een entrecote of een lekker visje. Laat je bij Brasserie Kakelbont dus gerust eens verrassen! Het restaurant is 7 dagen per week geopend (keuken geopend van 12.00 – 21.00 uur). Smakelijk!

Brasserie Kakelbont
Hoge Ham 124
5104 JK Dongen
Tel 0162 386777
www.brasseriekakelbont.nl

 

 

Foto’s: Jan Stads/Pix4Profs


Vacature

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen