Monsterzege DVVC JO10-1

Vandaag mag de JO10-1 van DVVC thuis een wedstrijd tegen Oosterhout JO10-3 spelen. Iets na half tien wordt er door Oosterhout afgetrapt en is de wedstrijd begonnen. Na een minuut mag Oosterhout wederom aftrappen omdat het eerste doelpunt van DVVC reeds een feit is geworden.

Binnen een minuut na de tweede aftrap door Oosterhout valt het volgende doelpunt voor DVVC. Daarna duurt het wat langer voor er weer een doelpunt valt, maar na 6 minuten speeltijd heeft DVVC 3 doelpunten gescoord. Oosterhout kan niet tippen aan het nivo van DVVC en lijkt ook al te hebben geaccepteerd dat ze gaan verliezen.

De gehele wedstrijd is DVVC de ploeg die het spel bepaald en er voor zorgt dat de doelpunten blijven vallen. In de tweede helft worden keeper Timo en verdediger Sam naar voren gestuurd om hen ook een doelpunt te laten te scoren. En dat lukt ook nog voor Timo, Sam lukt het helaas niet. Zelfs met een keeper en een verdediger die in de voorhoede spelen lukt het Oosterhout niet om gevaarlijk te worden, DVVC is een maatje te groot voor Oosterhout.

Door het ontbreken van tegenstand is de wedstrijd eentonig te noemen en valt er weinig te noteren in het wedstrijdverslag. DVVC speelt eenvoudig en doordacht, zowel middels individuele acties en als team.

Om toch enig wedstrijdverslag te hebben volgt hieronder de opsomming van de doelpunten die zijn gemaakt.

Einduitslag DVVC 23- 0 Oosterhout.

Volgende week speelt DVVC voor de beker tegen Olympia JO10-1. Tegen deze tegenstander heeft DVVC onlangs een oefenwedstrijd gespeeld die helaas werd verloren. Tijd voor een revanche…