Tiroler Dart Fest- Die letzte Ausgabe

Foto:

De zomer loopt weer ten einde en het wintersportseizoen staat weer voor de deur. Hiermee wordt het dus ook weer tijd voor het grootste-darttoernooi-in-Tirolerstijl-ter-wereld; het TIROLER DART FEST. Inmiddels alweer toe aan de 13e, jawel de 13e, editie.

Na twaalf prachtige voorgaande edities vindt de organisatie een mooie mijlpaal en een mooi moment om er een streep onder te zetten. Editie 2017 zal daarom ook de boeken in gaan als de laatste editie van het officiële Tiroler Dart Fest.  Op zaterdag 21 oktober 2017 gaan we dan ook graag NOCH EINE MALE KNALLE!

Het Tiroler Dart Fest is een koppel-501-dartstoernooi, georganiseerd door dartteam Karrewiel 13, waarbij gestreden gaat worden om de titel TIROLER DARTMEISTER 2017. Er wordt gespeeld in poules, waarna er over wordt gegaan naar de winnaars- of verliezersronde (knock-out systeem).  Na afloop zijn er prijzen voor de beste vier van zowel de winnaars- als verliezersronde, ook is er een geldprijs beschikbaar voor de hoogste uitworp.  Voor degene die het voor elkaar krijgt (als eerste) een 9-darter te gooien, staat een mooie Ferrari klaar. Zal deze er na al die jaren eindelijk uit gaan?

De inschrijving via de website is inmiddels geopend en er zijn alweer diverse inschrijvingen binnen, waaronder enkele lokale topfavorieten! Het inschrijfgeld voor het darttoernooi bedraagt € 10,- per koppel en komt volledig ten goede aan de prijzenpot. We willen om 19:00 uur beginnen met het toernooi, de piste zal om 18:30 open gaan. Uiteraard is publiek ook van harte welkom. Natuurlijk zal ook dit jaar het draaiend dartbord weer aanwezig zijn. Dus daag de concurrentie uit en laat je ware darttalenten zien!

Omdat het dit jaar de laatste editie is, wordt groots uitgepakt! Niemand minder dan ‘Die Heiβe Käser’ hebben al toegezegd naar het Mayrhofen van de Lage Landen af te reizen om de stemming naar een nog hoger niveau te tillen. Vanwege de uitstekende sfeer weten jaarlijks vele darters de weg naar Dongen-Vaart te vinden om hier hun ware talenten te tonen en de organisatie hoopt ook dit jaar weer op een goed deelnemersveld.  Denk jij de nieuwe MvG of Barney te zijn? Schrijf je dan nu in voor het Tiroler Dart Fest en wordt TIROLER DART MEISTER 2017!

Voor meer informatie en inschrijvingen kijk op:

www.vaartseoktoberfesten.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen