ONI spaart Drunen met 3-1

In een eenzijdige wedstrijd heeft ONI de bezoekers uit Drunen gespaard voor een heuse oor wassing. Met de 3 treffers die ONI uiteindelijk wel maakte mocht Drunen ONI dankbaar zijn dat het niet met scherp schoot deze middag, een uitslag zo tussen de 10 en 15 – 1 had ook zomaar gekund maar ONI verzuimde dit te doen.

Verdiend gewonnen, maar de kansen die ONI zich zelf bij elkaar voetbalde moeten erin, in de competitie krijg je het deksel op de neus als je je zelf niet beloond voor het vertoonde spel. Het spel was deze middag prima om naar te kijken, er komen vaste patronen in, men weet van elkaar wat er verwacht word en ja dan moet je wel de kroon op het werk zetten.
Volgens de man met de meeste gemiste kansen heeft hij zijn doelpunten bewaard voor het treffen in de eerste competitie wedstrijd, belofte maakt schuld.!

ONI was Fc Drunen vanaf het beginsignaal van Leidsman Roeland de baas en deed wat het wilde, en kwam in de 16e minuut op 1-0 door Erik Rosenbrand. Hierna kwam het kansen festival pas goed opgang en was het een wonder, en aan prima keeperswerk van de doelman van Drunen te danken dat de teller maar op 1 bleef steken voor ONI. Door het veldoverwicht sloop er even wat concentratie verlies binnen de ploeg en bood ONI Fc Drunen de kans op een geheel onverwachte gelijkmaker in de 36e minuut.
Niet lang hierna zette Rik Verkooijen orde op zaken en knikte hij de 2-1 binnen en mocht ONI met deze stand gaan rusten.

Na de rust een zelfde spelbeeld, ONI een karrevracht aan kansen waarvan er zegge en schrijven nog één benut werd door Rik Verkooijen. Het vertoonde spel stemde de aanwezig tot volle tevredenheid, het missen van de kansen werd iets minder beoordeeld. Prima gespeeld, we voetballen legio kansen bij elkaar, maar daarna moet je een killer voor de goal zijn waren de samenvattende woorden van trainer Andre van Vugt.

A.s. Zaterdagmiddag mag ONI laten zien dat het geleerd heeft van deze wedstrijd als men gaat aantreden in de eerste competitie wedstrijd THUIS tegen DUBBELDAM. Als we de verslagen en de uitslagen mogen geloven, en dat doen we, dan kan ONI gelijk de borst nat maken. De bezoekers uit Dordrecht hebben klinkende uitslagen neergezet tegen BUREN en AMEIDE en moesten de winst net aan ALTENA 2-1 verlies laten. Volgens ingewijden heeft Dubbeldam een fris jong team dat perfect op elkaar is afgestemd en het vijandelijke doel makkelijk weet te vinden, ONI IS DUS GEWAARSCHUWD.!!

ONI 2 BEKERT VERDER NA EEN VERDIENDE 3-0 OVERWINNING OP BARONIE
De mannen van Ad Broeders en DJ Faro hebben de knock out fase van de beker strijd wel bereikt na 2 ruime overwinningen, 5-0 op OOSTERHOUT en nu dus 3-0 op BARONIE.
Was de eerste helft afgelopen zaterdag niet helemaal naar wens, zo veel beter was het de 2e helft wel. Tegen het gelouterde Baronie had ONI in de 1e helft moeite om het spel naar zich toe te trekken, al stond na amper 120 seconden voetballen al met 1-0 voor na een alert reagerende aanvoerder Jeroen Hensen.

Kat in het bakkie was de veel gehoorde opmerking, maar ONI verzuimde om door te drukken en kreeg het soms warm onder de voeten, maar mede door prima keepers werk van Mitchel van Gool hield ONI stand. In de 2e helft stelde ONI orde op zaken en liep het uiteindelijk gemakkelijk uit naar 3-0 Een goede generale voor het 2e team dat a.s. Zaterdag op bezoek gaat bij HSSC in Hei en Boeicop.