Patrick de Rooij wint de 5e clubwedstrijd van HSV de Ruischvoorn Dongen

Foto:

Zondag 17 september 2017 werd de 5e clubwedstrijd gevist. Het wedstrijdwater was de Donge bij ’s Gravenmoer. De dag startte fris want de temperatuur was ver gedaald. Toch waren 15 vissers vroeg opgestaan om weer eens lekker te vissen. Na het uitdelen van de dagprijzen, konden de steknummers verdeeld worden.

Om 8.30 uur startte de wedstrijd en al snel werden de eerste vissen gevangen. Sommige vissers werden geplaagd door snoeken als zij een voorntje vingen. Steeds ging de snoek er dan met het voorntje vandoor. Ondanks dat werd er regelmatig vis gevangen. Toch waren er ook enkele vissers die helaas geen visje wisten te vangen. Volgende keer meer geluk. Om 11.30 uur was de wedstrijd afgelopen en konden de weegploegen hun werk doen. Dhr. Patrick de Rooij wist de wedstrijd op zijn naam te schrijven met een vangst van 3 zeelten een aantal voorntjes, met een gewicht van 5800 gram. De uitslag was als volgt:

De volgende wedstrijd is de 6e clubwedstrijd op 1 oktober 2017. Er wordt gevist in het Wilhelminakanaal bij de Schapenwei/buitenpand te Oosterhout. Inschrijven van 7.00 tot 7.15 uur aan het wedstrijdwater. Er wordt gevist van 8.30 tot 11.30 uur, met een vaste stok van 9,5 meter. Tot dan…

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen