Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In Goirle pakte team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen opnieuw de winst. Het werd 27-30 tegen team B.C.G. In een moeizame partij speelde Theo Laros bekwaam naar de winst. Ook Toon Verbunt speelde gedegen en sleepte de winst over de streep. Kopman Nhiep Tran pakte zijn tweede winstpartij en maakte hiermee de winst compleet. Door dit resultaat staat team Hazenberg nu bovenaan.

Biljartsport-districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:
Nipte winst team AK Deur & Interieur
In Raamsdonksveer greep team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel op het nippertje de winst. Het werd 25-26 tegen team Ut Sandoel. Jos Hamers was de enige die verloor. Hij kwam er niet aan te pas. Kopman Jan Ligtenberg pakte de winst wel. Hij had maar 40 beurten nodig om te finishen. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.625. Hij maakte een fraaie serie van vier caramboles. Zijn zoon Edwin deed het nog beter. Hij speelde de partij zelfs in 35 beurten uit en kwam uit op 0.485.

Verlies team Café ’t Vaartje
Team Café ’t Vaartje verloor in eigen huis van team Ut Sandoel uit Raamsdonksveer. In de eerste wedstrijd was er verlies voor Patrick Schrijver. Patrick kwam niet in zijn spel en moest verlies incasseren. Ook Piet Vissers had moeite om het juiste ritme te vinden en liep eveneens tegen verlies aan. Kopman Bart de Wijs maakte de misere compleet. Hij kreeg maar 44 beurten en verloor kansloos.

Aankondiging
Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Team ’t Vaartje speelt op dinsdag 26 september de eerste thuiswedstrijd. Het moet het dan opnemen tegen team B.S.V. uit Waalwijk. Het is een wedstrijd in de districtscompetitie Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-groot. Het vaste team van ’t Vaartje bestaat uit Ad Smolders, Piet Kamp en Henk Smolders junior. De aanvang van de wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje is 19.30 uur.

Thuiswedstrijd sportcafé ‘t Vaartje
Op 26 september speelt team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het speelt dan de derby tegen team H.M.S. uit Sprang-Capelle. Het betreft een wedstrijd in de competitie van het district Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-klein. Team sportcafé ’t Vaartje bestaat uit Ton Kemmeren, Bart de Wijs, Piet Vissers en Patrick Schrijver. De aanvang van de wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje is 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen