Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In poolcentrum de Kets in Kaatsheuvel speelde team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken een thuiswedstrijd. Het was de laatste wedstrijd van het seizoen.

Team Kamp pakte de winst met 34 27 op team de Krasse Spelers uit Tilburg. De enige verliespartij kwam op naam van Piet Kamp. Piet kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Winst was er wel voor Mark Pijnenburg. Anton Smulders en Theo Laros. Theo speelde een marathonpartij, maar pakte welde winst. Kopman Mark Pijnenburg had slechts 38 beurten nodig om over de finish te gaan. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.605. Anton had zelfs nog één beurt minder nodig. Hij zette het prima moyenne van 0.513 neer. Door dit resultaat is team Kamp geëindigd in de middenmoot. Het is uitgekomen op een mooie zesde plaats. In een poule van 12 teams.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden:

Verlies team Van den Nieuwenhuizen
In poolcentrum De Kets in Kaatsheuvel verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken met 27-24 van team Kom Trouw. De enige verliespartij kwam op naam van Ton Kemmeren. Ton kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Kopman Willy v.d. Wiel won wel. Hij finishte in maar 42 beurten. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.880. Embert Broekhoven maakte een mooie serie van vijf en wist mede hierdoor de winst te pakken. Door dit resultaat is team van den Nieuwenhuizen op de twaalfde plaats geëindigd in een poule van 17 teams.

Wordt team van den Nieuwehuizen toch kampioen?
Team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg heeft kans om het kampioenschap te pakken. Het speelt namelijk als winterkampioen tegen de kampioen van de voorjaarscompetitie. Dit is team HMS uit Sprang-Capelle geworden. Het betreft een thuis- en een uitwedstrijd. Het team speelde destijds nog onder de naam van Zeloo Financiële Dienstverlening. In café en zalencentrum de Viersprong werd inmiddels de eerste wedstrijd gespeeld.

Team Van den Nieuwenhuizen verloor deze wedstrijd met 3-4. Kopman Willy v.d. Wiel won met ruim verschil in slechts 43 beurten. Hij kwam uit op het verdienstelijke gemiddelde van 0.860. Ton Kemmeren en Embert Broekhoven verloren echter beide met nog slechts één carambole te gaan. Vandaar dat het extra punt wel naar team Van den Nieuwenhuizen ging. Deze week wordt de return gespeeld. Alleen bij winst maakt team Van den Nieuwenhuizen kans om de volgende stap te zetten naar een mogelijk Nederlands Kampioenschap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen