DVVC jeugdteams op stoom

Het was weer een zeer doelpunten rijk weekeinde voor de DVVC jeugdteams.JO9-2 slaagde er na hun overwinning op Waspik van 14 dagen geleden (15-0 winst) in om er in de derby tegen v.v. Dongen nog een schepje boven op te doen en zo niet alleen de 3 punten op sportpark Dongekant te houden maar ook nog wat aan hun doelsaldo te doen.Maar liefst 18 doelpunten erbij, daarmee stijgt het doelsaldo naar maar liefst 36 stuks! Volgende week wederom een derby. Uit tegen Olympia’60 om 08.30u. Ga er voor jongens en meiden.

JO11 ontmoette zaterdag 8 oktober Taxandria en lieten meteen hun visitekaartje achter. Eentje dat laat zien dat ze dol zijn op het getal 11, want evenals in de wedstrijd tegen vv ONI (17sept) scoorde dit jeugdige team 11x. Met weer de 3 volle punten uit 4 wedstrijden staan ze op dit moment met 38 doelpunten voor en slechts 4 doelpunten tegen op de 1e plaats in de poule. Volgende week uit tegen Waspik (10.30u) welke eveneens nog geen wedstrijd verloren heeft. Zet m op jongens en meiden, veel succes!

dvvcjo11MO13 boekte vorige week thuis winst tegen Chaam (5-1) en stapte ook vandaag als winnaressen van het veld in Bavel. Met nul tegen doelpunten en 3x het Bavelse net vinden brengt het de dametjes op een verdienstelijke 2e plaats met 9 punten uit 4 wedstrijden, 10 doelpunten en voor en slechts de helft (5) tegen. Zet deze lijn voort jongedames en doe wederom jullie best volgende week thuis (10.00u) tegen Gloria UC.

MO15 reisde zaterdag 8 oktober af naar Waalwijk om te spelen tegen Baardwijk. Ditmaal moest er beslist hard worden gestreden en vond Baardwijk tot 2x toe de aansluiter, de gelijkmaker viel echter niet en zo konden de groen-witte dames door een 2-3 overwinning met de 3 volle punten naar Dongen huiswaarts keren. Volgende week thuis (12.00u) tegen Be Ready een team dat evenmin nog een wedstrijd verloren heeft in deze competitie. Beide teams hebben dus de volle 12 punten uit 4 wedstrijden én beide hebben slechts 3 doelpunten tegen. Wel is het DVVC doelsaldo beter, 8 meer dan Be Ready op z’n naam heeft staan. Succes dames volgende week!

dvvcmo17MO17 toog naar Waspik. In het ongewisse wat hun te wachten stond. Het welbekende Waspikse meisjesteam waartegen deze DVVC meiden gewend waren te spelen is inmiddels een MO19 team geworden.
Twee weken geleden won DVVC MO17 thuis van TSC met 18-0 en vorige week versloeg TSC Waspik met 7-2, dat maakte de gang naar de Waspikse velden extra intrigerend. De eerste paar minuten was er dan ook een zekere spanning voelbaar, maar nadat ‘the spell’ in 5 minuten verbroken was gingen de dames los en vonden tot aan de rust elke 5minuten het net van het Wapikse doel.

Na de rust nog steeds veel aanvallen maar een minder hoge scoringsfrequentie. Het bracht de eindstand op 0-12. Daarmee, behalve 9 punten uit 3 wedstrijden en de tegendoelpunten op 3 laten staan, het doelpuntensaldo voor op 37 brengende. Gefeliciteerd dames, ga zo door. Volgende week thuis (14.30 u) tegen het, door brand, zwaar getroffen Oosterhout.