Plugro Liberty Dames 1 als koploper de winter in

Op zondag 29 november was Plugro Liberty Dames 1 te vinden in het verre Vlissingen. Met windkracht tien begonnen ze nog een beetje moeizaam aan de wedstrijd tegen Walcheren.

Na al enkele acties voor en tegen gehad te hebben kwam daar in de 25e minuut eindelijk de strafcorner voor Liberty, via de rebound sloeg de laatste vrouw Fabienne Taks de bal er in. 0-1! Ook in de 30e minuut was er nog een strafcorner voor Plugro Liberty Dames 1, helaas werd deze er door Walcheren uitgelopen. Ruststand: 0-1.

De tweede helft hadden de dames van Liberty de wind mee en dit leverde ook zeker veel kansen op. In de 9e minuut was er een goede kans voor een tip in van Plugro Liberty Dames 1, helaas werd de 0-2 nog niet behaald. In de 12e minuut was er weer een goede uitbraak van Liberty, via de linkerflank van het veld werd de bal naar de rechterflank geslagen waar Chelsea van Helmond stond en met haar backhand de 0-2 maakte! Toch had Walcheren ook nog kansen en in de 25e minuut pakte zij een strafcorner mee, deze werd goed benut en daar was helaas de 1-2. Hierdoor werd Plugro Liberty Dames 1 weer even wakker geschud en konden ze deze stand gelukkig vast houden tot het einde van de wedstrijd. Eindstand: 1-2.

Nu zit de eerste helft van het seizoen erop en sluiten de dames van Liberty de eerste helft af op plek 1 in de lijst. We kunnen Plugro Liberty Dames 1 zondag 13 december vinden in de zaal van Teteringen.