3 jeugdteams v.v. ONI kampioen

Foto:

Afgelopen zaterdag was het groot feest op sportpark ’t Wiel. ONI C1, ONI E1 en ONI E2 vierde hun zeer verdiende kampioenschap.

Voor ONI C1 (foto boven) stond de wedstrijd tegen JEKA C7 op het programma in Breda. De wedstrijd die om half 2 gepland stond ging uiteindelijk pas tegen 14:00u van start. De spanning was groot zowel in Breda als in ’s-Gravenmoer. In de rust kreeg het thuisfront te horen dat ONI C1 met 0-3 voor stond en werden de voorbereidingen voor het feest in gang gezet. Uiteindelijk kwam het verlossende woord; ONI C1 wint met 0-5 en is kampioen! Bij thuiskomst in ’s-Gravenmoer hebben de jongens allemaal een beker in ontvangst mogen nemen. Gesponsord door Rowij bouwchemie B.V. en onder leiding van Eric van Pelt, Arno van Pelt en Greet faro haalde ONI C1 28 punten uit 10 wedstrijden in de 4e klasse poule 4.16. Met nog 1 wedstrijd te gaan hebben zij tot nu toe een positief doelsaldo van 28.

Farid Novroezov, Julian v. Pelt, Garvin Gachangi, Daan d. Bruin, Bram v. Zandwijk, Niels v. Pelt, Cas v. Loon, Niels Kuipers, Emiel d. Jong, Roy Faro, Tim Govaerts, Thijs Chabot, Devan Ermstrang, Eirc, Arno en Greet van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie kampioenschap.

ONI E1 en ONI E2 wisten al een tijdje dat ze niet meer in te halen waren! De voorbereidingen waren afgerond, de platte karren geregeld. Na de beide thuiswedstrijden van afgelopen zaterdag kon het officiële feest eindelijk los barsten! ONI E1 en ONI E2 zijn als grootse kampioenen op de platte kar door ’s-Gravenmoer gereden, waarna de bekers overhandigd werden in het clubhuis en de frietjes op tafel kwamen.

onie1ONI E1, met als sponsoren ’t Winkeltje en Lozon en onder leiding van Robbert Veldhuizen, Sandra Veldhuizen en Huub Faro, heeft 30 punten uit 10 wedstrijd! Geen enkel puntje lieten zij voor de tegenstanders. Met 67 doelpunten voor en maar 15 tegen eindigde zij, in de 4e klasse – poule 4.36, met een positief doelsaldo van 52. Wat een geweldige prestatie! Bram Veldhuizen, Friso Burghout, Tim Kuipers, Toy Khomkhokkruad, Kasper Baalmans, Marijn Schouten, Guus Haans, Lars Veldhuizen, Bram de Groot, Tom Kuijer, Robbert, Sandra en Huub van harte gefeliciteerd met jullie zeer verdiende kampioenschap.

onie21Ook ONI E2 wist ongeslagen de eindstreep te halen. Met 30 punten uit 10 wedstrijden, 84 doelpunten voor en 16 tegen eindigde zij, zeer verdiend, op de 1e plaats met een positief doelsaldo van maar liefst 68. Met kledingsponsor Rowij Bouwchemie B.V., Marcel van der Wee, Daan van Beelen en Marthijn Dekkers als trainers en Harsha van der Wee als leider stond ONI E2 zijn mannetje in de 5e klasse – poule 5.61 van de najaar competitie. Milan v.d. Bunder, Sem v.d. Dussen, Isa Huijgen, Tibbe v. Onzevoort, Lars Faro, Koen Vorstenbosch, Raf Versteeg, Pieter Verschuren, Ties Tolboom, Louk Melsen, Siebe Kleisterlee, Joris Baalmans, Marcel, Daan, Marthijn en Harsha van harte gefeliciteerd met jullie zeer verdiende kampioenschap. En zoals trainer Marcel van der Wee in een van zijn wedstrijdverslagen schreef: een hele dikke vette pluim voor alle spelers!

v.v. ONI wil iedereen die heeft bijgedragen deze kampioenschappen waar te maken zeer hartelijk bedanken voor hun inzet! Op naar de voorjaar competitie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen