Meisje Liberty C4 overtuigd herfstkampioen

Foto:

Na het kampioenschap van MC4 in de 5e klasse vorig seizoen, stond meisjes C4 een nieuw seizoen in de 4e klasse te wachten. Dit zou wel een stuk zwaarder gaan worden! Maar inmiddels is het al twee weken duidelijk. De meisjes van C4 zijn kampioen!

In het begin van de competitie was het al snel duidelijk. Na enkele wedstrijden gespeeld te hebben bleek de C4 voor de tegenstanders een maatje te groot. Met overtuigende cijfers werden alle wedstrijden gewonnen. De enige serieuze tegenstand kwam van de meisjes van Push. Dit team kreeg het als enige team voor elkaar om af en toe gevaarlijk dicht bij doel te komen en kreeg zelfs ook enkele mooie kansen. Maar gelukkig konden de meiden van de C4 toch voorkomen dat er gescoord werd en ook het als tweede geplaatste team werd op ruime achterstand geplaatst. Inmiddels al weer twee weken geleden was het al duidelijk. Als de wedstrijd tegen Tempo gewonnen zou worden kon het kampioenschap de C4 niet meer ontgaan.

Er werd maar liefst gewonnen met 11-0 dus de (kinder) champagne kon tevoorschijn komen. Een klein feestje is inmiddels al gevierd en coach Wilfred moest zijn belofte inlossen. Als de meiden kampioen zouden worden zouden ze hem kaal mogen scheren. Dat hoefde natuurlijk geen twee keer gezegd te worden. Ouders en coaches zijn supertrots op de meiden en zaterdag na de laatste wedstrijd heeft de C4 een goed feestje gebouwd!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen