Dongense Darts Competitie

Foto:

De eerste competitie wedstrijden van het seizoen 2015-2016 stonden op het programma.

We starten met de Tweede Divisie en ook maar met het nieuwe team. De weggooiers mochten aantreden tegen het zeer ervaren TROTS. De wedstrijd ging gelijk op, maar TROTS pakte net een koppel meer en won de wedstrijd met 7-6. Corne Verbunt van TROTS finishte 91. HBHB tegen Het Vaartje bleef ook spannend tot het eind. HBHB was deze keer net iets beter en won met 7-6. Het Karrewiel 1 gaat vol voor de titel werd mij verteld, maar als je dan tegen No Score 4 singles verliest! Gelukkig voor Het Karrewiel kon de wedstrijd toch nog gewonnen worden, want No Score pakte na de singles nog maar 1 punt! 8-5 de winst en een 90 finish voor Stef Mommers (No Score). DVDVD ontving Money Shot. Money Shot pakte net wat punten meer en kon de wedstrijd met 8-5 in hun voordeel beslissen. Als laatste speelde Op Dreef 3 tegen No Mercy. Na een 2-2 stand kwam Op Dreef beter in de wedstrijd en won deze dan ook. Ook hier een 8-5 score. Nog geen 180 scores. Het Karrewiel 1, Money Shot en Op Dreef 3 hebben de leiding
Zooike Ongeregeld moest als nieuwkomer in de Eerste Divisie aantreden tegen Mooi(e) laatste. Mooi(e) laatste kreeg niet echt grip op de wedstrijd en verloor dan ook met 10-3.In de Salamander stond gelijk een derby op het programma. Het nieuwe team Malle Bull tegen de ervaring van De Salamander. Malle Bull was duidelijk een maatje te groot en won ruim met 10-3. Voor Malle Bull finishte Marcel Jochems 80 en ook Jeffrey Siemons finishte 80. Falcon had er weer zin in na de zomer stop en mocht het opnemen tegen Het Karrewiel 2. De wedstrijd ging gelijk op, van 2-2 naar 4-4 en 6-6. De teamrond moest de beslissing forceren en die werd gewonnen door Het Karrewiel 2. 7-6 de winst dus met een 80 finish voor Jurgen Kemmeren en een 108 finish voor Jeroen de Jong. Voor Falcon noteerde Ad Schellekens een 100 finish. 4P speelde tegen Nie te pijle. Na een 4-4 tussenstand wist Nie te Pijle een gaatje te slaan. 8-5 de winst werd uiteindelijk de score voor Nie te Pijle. Voor Nie te Pijle gooide Jeffrey van Belkom een 180. De wedstrijd New Bundy’s tegen No Skills just Lucky is uitgesteld. De 180 teller staat op 1. Malle Bull en Zooike Ongeregeld delen de kop.
In de Ere Divisie kreeg Triple Trouble gelijk een gevoelig tikje van De Valk 1. De Valk wil gelijk in het begin van de competitie wat duidelijk maken. En dat is gelukt met een 10-3 winst. Voor De Valk noteerde Sandra van Halderen een 180. Voor TT gooide Vincent Langeveld een 180 en ook Stefan van Baal noteerde een 180. Pijlloos ontving Op Dreef als competitiestart en hadden er zelf meer van verwacht. Op Dreef won ruim met 12-1 met oa een 120 finish voor Patrick Huysmans. Wie ook meer hadden verwacht in hun eerste wedstrijd was team De Tobbers. Vol goede moed vertrokken naar BSEIDREN, gedesillusioneerd weer terug. 11-2 de winst voor BSEIDREN. Voor De Tobbers noteerde Antoine Zanoni een 180. Voor BSEIDREN gooide Dennis van Strien een 180. Vrolijke Bull heeft gelijk de eerste winst binnen. In de Gouden Leeuw werd nieuwkomer Het Karrewiel 13 verslagen met 8-5. Pim Bollen van Karrewiel 13 noteerde wederom een 180. Gijle Peile speelde op bordje 1 tegen The Dartons. Na de eerste single winst voor Gijle Peile was het lang wachten op punt 2. Maar die kwam wel in de koppels tac/tic. The Dartons won met 10-3 en captain Wiek Claassen scoorde een 180 en een 124 finish. Op Dreef 12 heeft de leiding en de 180 teller staat na 1 ronde op 7.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen